A TV2 híradósa kiakadt - Keményen beszólt a koronavírus ellenére is vásárolgatóknak
Szebeni István a betegen, felesleges dolgokért kimozdulók miatt háborodott fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok hazai sztár fejti ki a véleményét a koronavírus miatt kialakult rendkívüli   helyzetről, az emberek viselkedéséről. Németh Kristóftól kezdve Dobó Katán és Kasza Tibin át Tóth Veráig sokan vonultak önkéntes karanténba

Szebeni István a Facebook-oldalán fakadt ki azokra, akik nem veszik komolyan azt a kérést, hogy aki teheti, ne mozduljon ki otthonról, hogy ezzel is elejét vegyük a koronavírus rohamszerű terjedésének. 

Szebeni István a Facebookon fakadt ki

A Tények híradósa vasárnap azért fakadt ki, mert amikor a hétvégén elment a kisboltba, egy apuka a beteg kisfiával ugrott le fűszerért, míg egy nagyon köhögő nő rágcsálnivalóért ment. Vagyis egyikük sem létfontosságú élelmiszert vagy fontos árut vásárolt. Szebeni úgy véli, ideje lenne komolyan venni, hogy mások életével játszanak. 

Egy nap alatt 1900 hozzászólás érkezett a posztjára. A kommenetlők vele értettek egyet, ők sem értik, sok ember miért nem érti meg, a korlátozásokra mekkora szükség van. 

"De mit nem lehet érteni? Maradjon mindenki, aki csak teheti, otthon! Nincs olyan, hogy csak beugrottam, csak ez, csak az...  Csak akkor fogunk megijedni, amikor már késő lesz? Vegyük már komolyan!"

"A legnagyobb probléma az emberekkel az, hogy azt hiszik, velünk ez nem történhet meg.../nem lesz itt korona meg baj/ Pedig szerintem pár hét múlva le fog esni mindenkinek sajnos... Sajnos nem tudják felfogni, hogy mennyit számít a megelőzés."

Szebeni István hétfőn egy új posztban fejtette ki a véleményét. Azt írta, neki már nincsenek szülei, nagyszülei, vagyis olyan idős hozzátartozói, akiket a koronavírus leginkább veszélyeztet. Nem az asztmásokat, allergia vagy krupp miatt köhögőket akarta bántani, pont, hogy értük is aggódik, mert ők is veszélyeztetettek. A 43 éves tévés szerint, aki köhög - másokat fertőz, vagy könnyen megfertőzhető -, tegyen legalább sálat a szája elé.  

"Nem érdekel, ki mennyire haragszik. És nincs kifogás, hogy nincs maszk. Akkor tekerjünk körbe a szánk elé egy sálat, bármit!
Fogjuk fel, hogy megváltozott a helyzet, és rajtunk múlik, meddig tart. Nincs jobb meg bal vírus, értitek?! Most nincs!
Ez nem pánikkeltés nagyokosok, hahó, ébresztő!!! Ideje szembenéznünk a valósággal, és tenni azokért, akiket szeretünk!
Ha ennek vége, szidjanak azok, akik most ezt teszik, vállalom, de ha egyetlen lelket is megmentek a posztjaimmal, akkor már tettem valamit, és Ti is!!!
Fogjunk már össze, egyszer, a rohadt életbe!!!" - fakadt ki a műsorvezető. 

Erős Antónia először látható bikiniben

Erős Antóniát még sosem láthattuk úgy, mint ahogy most a Story magazin címlapján szerepel: az RTL Klub híradósa bikiniben látható a lányával, Szonjával a tengerparton. A képet a férje készítette róluk a tengerentúli nyaralásukon.  

Ezt is szeretjük