Leleplező fotó készült a TV2 híradósáról
Szebeni Istvánt a TV2 híradójában így sosem láthatjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a női tévések nyáron bújhatnak ujjatlan, lenge ruhákba, a férfi műsorvezetők a stúdióban továbbra is ingben, zakóban és hosszúnadrágban állnak és ülnek a kamerák elé. Nem elég a kánikula miatti meleg, még lámpák fénye is emeli a stúdió hőmérsékletét.

Régi pletyka, hogy a híradós férfiak úgy vészelik át a nyarat, hogy felül ugyan makulátlan a megjelenésük, de alul rövidnadrágot és szandált vagy papucsot viselnek, amit jótékonyan eltakar a híradós pult. 

Lehet benne valami, ugyanis Szebeni István, aki idén áprilisban visszatért a TV2-höz, egy olyan fotót posztolt, melyen a csatorna székházának folyosóján felül már elegáns ingbe és nyakkendőbe bújt, míg alul rövidnadrágban és flipflop papucsban látható. 

2016 nyarán az RTL Klub Híradójának Facebook-oldalán is láthattunk egy posztot: a fotón a csatorna egyik férfi híradósa volt látható felül ingben, zakóban, nyakkendővel, míg alul rövidnadrágban és tornacipőben. 

Az RTL Klub műsorvezetői egykor és most

Kíváncsi vagy, hogy Erős Antónián kívül hogy festett az RTL Klub többi népszerű műsorvezetője régen? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során.

Ezt is szeretjük