A magyar énekes titokban nősült meg - A barátai sem tudtak az esküvőről
Fotók
Szarvas József, vagyis Josh nagy titokban vette el kedvesét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Olyan nagy titokban vettel feleségül párját Szarvas József, a Josh és Yvette formáció énekese, hogy még a barátaik sem tudtak róla. Az elmúlt hét végén megtartott esküvőn csak 20 fő, a szűk családi kör vett részt, ők is csak nem sokkal a nagy nap előtt kapták kézhez a meghívókat, mert meghitt ceremóniát szerettek volna, árulta el az újdonsült férj és feleség az 8:08 - Minden reggel című műsorban.

- Én nem akartam nagy esküvőt, mindig is arról álmodtam, hogy családi, szűk körben legyen. Nem is az a típus vagyok, aki szereti a nagy felhajtásokat. Számomra ez így tökéletes volt - mondta a férje nevét felvett Szarvas Szilvia, aki olyan gyönyörű, mint nővére, a 2007-es Miss Word Hungary, Bodri Krisztina. 

Az RTL Klub reggeli műsorában azt mondták, a barátaikkal majd külön ünneplik meg az egybekelésüket, de emiatt senki sem haragudott meg rájuk, mindenki úgy vélte, jól tették, hogy nagy felhajtás nélkül mondták ki egymásnak a boldogító igent.

A nászutat télre és jövő nyárra halasztották el, mert most sok dolguk van, a gyermekáldásnak pedig akármikor örülnek. Mivel a 36 éves énekes családjában már előfordult ikerterhesség, a sztár a dupla gyermekáldást is örömmel venné.

Fotó: Facebook/Josh Szarvas József

Leadkép: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

24 évvel fiatalabb kolléganőjét vette feleségül a színész

Gergely Róbert június 21 végén vette feleségül Némedi-Varga Tímea színésznőt. Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik náluk jóval fiatalabb nővel kötötték össze az életüket vagy jegyezték el őket az utóbbi fél évben!

Ezt is szeretjük