Gyönyörű volt az esküvőjén a magyar tehetségkutatós - Nézd meg a fotókat!
Összeházasodott a Fölszállott a páva idei győztes párosa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Összeházasodott a köztévé tehetségkutató műsorának győztes párosa, Kaszai Lili és Fundák Kristóf. A Fölszállott a páva című műsorban április végén a szóló és páros táncosok kategóriájában bizonyultak a legjobbnak. 

- 200-220 fős vendégsereggel június 7-én Szigetmonostor-Horányban egy ifjúsági táborban, egy nagy réten tartottuk a lakodalmat, mert szerettünk volna természetközeli helyen egybekelni - árulta el a Feminának az ifjú feleség.


A Jászság Népi Együttes táncosaiként ismerkedtek meg egymással, és már hat éve egy párt alkotnak. Bár a néptáncosok körében hagyomány, hogy népviseletben esküdnek egymásnak örök hűséget, vagy két ruhát választanak, amelyek közül az egyik tradicionális, Kaszai Lili és Fundák Kristóf másként döntött.

- Mi azt gondoltuk, úgyis sokszor állunk a színpadon népviseletben, az esküvőn helyezzük a kényelmet az első helyre. Én egy romantikus, csipkéből készült, térd alá érő ruhát viseltem, amit még csak nem is díszítettek nép motívumok - mesélte Lili.

A gyűrűiket viszont egy a Jászságból származó ötvös alkotásai közül választották, aki a Jászság Népi Együttesben táncolt. Nagy Gertrúd Magyar Menyegző elnevezésű ékszerkollekciója nyerte el a tetszésüket. A magyar népművészet több évszázados szerelmi jelképrendszerét magán viselő ékszerek fehéraranyból készültek, a női darabot kék briliánsok díszítik.

- Amikor megnéztem, hogy Gerti miket készít, elámultam. Amikor a Pávában szerepeltünk, arról álmodoztunk, hogy ha megnyerjük, megengedhetünk magunknak ilyen különleges gyűrűket - mondta.

Magyar sztárok esküvői fotói

Nézd meg, milyen ruhákban mondták ki a hazai sztárok 2013-ban a boldogító igent!

Fotó: Gorácz József, www.magyarmenyegzo.hu

Ezt is szeretjük