Az esküvő képekben! A magyar énekesnő hozzáment 20 évvel idősebb párjához

Csézy pazar esküvőn kelt egybe 20 évvel idősebb párjával.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csézy egy pazar esküvőn, könnyezve mondta ki a boldogító igent nála 20 évvel idősebb párjának.

A 34 éves énekesnő egy saját maga által tervezett, hófehér ruhában, hosszú fátyollal, 23 koszorúslány kíséretében vonult be a mezőkövesdi templomba. A szerdai esküvőre csak a TV2 Aktív című műsorának kameráit engedték be.

A lagzi folyamán aztán ruhát is váltott, a tortát már egy krémfehér ruhában vágta fel az üzletember Szabó Lászlóval, valamint az alkalomra írt szerelmes dalát is ebben adta elő a négyszáz fős vendégseregnek és férjének. 

- Remélem, nagyon sok boldog év adatik meg nekünk. Az embernek nagyon sokat kell adnia egy kapcsolatban, hogy jól működjön, és azt tanácsolták nekünk, hogy tudni kell hallgatni. Tudni kell, mikor kell csendben lenni - ezt még tanulnom kell egyébként - mondta Csézy az Aktívnak.

Fotó: TV2/Aktv, Facebook/Böbi Csézy

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

24 évvel fiatalabb kolléganőjét vette feleségül a színész

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik náluk jóval fiatalabb nővel kötötték össze az életüket vagy jegyezték el őket az utóbbi fél évben!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük