Száraz Dénes feleségével és kisfiával - A sármos színész családjával szelfizett
Száraz Dénes közös családi fotót posztolt az Instagramra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Száraz Dénes akkor vált országosan ismert színésszé, amikor 2010-ben elvállalta a Jóban Rosszban című sorozatban a jóképű Tamás atya szerepét. Amikor két évvel később kiírták a forgatókönyvírók a karakterét, a TV2 rengeteg panaszlevelet kapott a rajongóktól, és követelték, hogy hozzák vissza Tamás atyát. Végül egy másik karakter bőrébe bújva tért vissza a sorozatba, ám két évvel később megint kiírták.

A negyvenéves színész rengeteg női rajongót szerzett akkoriban, ám a szíve foglalt volt. Feleségével, Csizmadia Ildikó színésznővel 12 éve vannak együtt.

A házaspárnak 2012 tavaszán született meg a fia, Dániel. A színész nem szokott olyan családi képeket megosztani Instagram-oldalán, melyeken mind a hárman szerepelnének, ám most kivételt tett, az alábbi felvétel egy horvátországi nyaraláson készült. Alá a színész viccesen csak ennyit írt: "bolondék". 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bolondék

Dénes Száraz (@szarazdenes) által megosztott bejegyzés,

A sztár hétéves fia szépen cseperedik, a kis Dani édesapjára ütött, ugyanis ő is szeret a természetben túrázni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Már én követem őt..

Dénes Száraz (@szarazdenes) által megosztott bejegyzés,

Száraz Dénes 2019 áprilisában vallott utoljára a családi életéről és a házasságáról, akkor a Story magazinnak elmondta, hogy mint minden hosszú házasságban, így az övében is vannak hullámvölgyek.

Tizenkét év nem kevés, és most elakadtunk. De erős házasság a miénk, és hiszem, hogy az emberek és kapcsolatok meg tudnak újulni - nyilatkozta akkor.

A fotók alapján úgy tűnik, hogy Száraz Dénes házassága azóta csak erősebb lett.

Fotókon a színészpárok gyermekei

Képes összeállításunkban olyan, már felnőtt sztárcsemetékről láthatsz friss fotókat, akiknek édesanyjuk és édesapjuk is a színészi pályát választotta.

Ezt is szeretjük