Jakupcsek Gabriella lánya szép kamasz lett - Emmával címlapon pózol

Jakupcsek Gabriella Emmával vállalt el egy anya-lánya fotózást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella sokáig kétgyermekes édesanyaként élte az életét. Bálint fia 1985-ben, Marcell 1988-ban született. A népszerű műsorvezető életében 2008 nagy változásokat hozott, ugyanis kiderült, hogy harmadik gyermekével várandós. A sztár akkor volt 45 esztendős, és 1999 óta élt boldog házasságban második férjével, Kliegl Ádámmal. Lányuk, Emma 2008. november 30-án látta meg a napvilágot.

Emmát csak ritkán mutatta meg a sztár a nyilvánosságnak, közösségi oldalára is csak kevés fotót töltött fel a legkisebb gyermekéről, aki már kiskamasszá cseperedett. Jakupcsek Gabriella a Nők Lapja szeptember 4-ei számának címlapján pózolt Emmával.

Az iskolás lány ugyanolyan mosolygós, mint édesanyja. Az 56 éves sztár a hetilapnak arról is mesélt, miként változtatta meg kislánya az életét.

- Először fiús anya voltam, most viszont van Emma, 46 éves fejjel lányos anya lettem, és ez alapvetően sok mindent megváltoztatott bennem. Merészebbé tett. Nem pirulok el, ha végigmér egy riportalany, hanem jóleső érzés fog el. Ne anyóka-néni legyen Emma mamája, hanem egy vagány nő. Ennyivel tartozom magamnak és neki - nyilatkozta őszintén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fotózásra készülve :)

Gabriella Jakupcsek (@jakupcsekgabi) által megosztott bejegyzés,

2018-ban, szintén a Nők Lapjának elárulta, hogy Emmára sokkal több figyelem jutott, mint a fiaira.

A fiaim gyerekkorában még párhuzamosan futott egymással az anyaság és a karrierem, ezért folyamatosan lelkiismeret-furdalásom volt, de ma már elengedtem a megfelelési kényszereket. Ajándék ez a késői anyaság, úgy érzem. Emmának kétségtelenül koncentráltabb figyelem jut, mint a fiúknak annak idején, viszont nagyon meg kellett tanulnia alkalmazkodni hozzánk, hiszen több szempontból sem átlagos az életünk - magyarázta akkor.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lány lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lányából.

Ezt is szeretjük