Szulák Andreára egyre jobban hasonlít a lánya - Rozina jól megnőtt
Friss fotókon mutatjuk Szulák Andrea egy szem lányát, Rozinát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea élete gyökeresen megváltozott, amikor 2007 áprilisában megszületett egy szem lánya, Rozina. Az énekesnő, színésznő és egykori műsorvezető 43 évesen hozta világra gyermekét, akit egy igazi csodának tekint.

A népszerű sztár a Hot! magazin májusi számában mesélte el, hogy ugyanolyan szoros a kapcsolata Rozinával, mint amilyen az édesanyjával volt. Sajnálja, hogy szeretett anyukája nem érhette meg az unokája érkezését.

- Meggyőződésem, hogy anyu küldte nekem odafentről Rozinát, aki közvetlenül anyák napja előtt született - mesélte a lapnak.

Elmondta azt is, hogy Rozinától nagyon sok szeretetet kap nap mint nap. A lánya minden születésnapra, karácsonyra és anyák napjára ír neki valami kedves levelet, ezeket az írásokat Szulák Andrea a noteszában őrzi, ha pedig rossz kedve van, csak elolvassa őket, és máris jobban érzi magát.

Rozina idén tavasszal ünnepelte 12. születésnapját. Ahogy kamaszodik és változik, egyre jobban hasonlít az édesanyjára. Képes összeállításunkban megnézheted a Szulák Andrea lányáról készült legfrissebb fotókat.

Ezt is szeretjük