Szandi smink nélkül: ennyivel másképp néz ki festetlen arccal
Szandi 13 éves korától visel sminket a színpadon, azt csak ritka alkalmakkor mutatja meg, hogy milyen, ha semmi sem fedi a vonásait.

szandi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1988-at írtunk, mikor Szandi először lépett színpadra nagyközönség előtt. Még 12 éves sem volt, amikor négyszáz jelentkező közül ő lett a Mini Tini popénekes-pályázat győztese, és felléphetett a Nyomorultak, illetve a Bestiák című rockoperában a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Egy évvel később nővére, Viki egy Old Boys-koncerten szólította le Fenyő Miklóst, és arra kérte, hogy hallgassa meg a húgát. Ahogy a mondás tartja: a többi már történelem. Szandiból pillanatok alatt a korszak tiniikonja lett, ezrek rajongtak a svájcisapkás fiatal tehetségért.

Szandi smink nélkül

Nem csak a sikert élhette meg nagyon fiatalon, korán megismerkedett az előadóművészek életének minden velejárójával. Már 13 évesen hozzászokott ahhoz, hogy minden koncert előtt kisminkelték. A mai napig főleg kifestve áll a kamerák elé, ritka, hogy megmutatja, milyen az arca teljesen natúran.

szandi-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A Liluland című YouTube-műsor vendégeként tett kivételt, a csatorna nézői láthatták, milyenek a vonásai, ha azokat egy gramm alapozó sem fedi. Elárulta, számára természetes, hogy sminkel, mielőtt a közönség elé áll.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ez lehet a legkisebb falu vagy a legnagyobb város, ötven ember vagy több ezer, akkor is szeretem megtisztelni a közönséget azzal, ahogy méltóképpen az eseményhez felöltözöm, és kisminkelem magam. Szeretném, hogy látványban is olyat nyújtsak, amire azt mondják: ez szép volt! - ecsetelte a Makeup/Down adásában.

Hozzátette, egyáltalán nem zavarja, ha a rajongói mindenféle pipere nélkül látják. Például kutyasétáltatáshoz sosem ken fel semmit az arcára, és ilyenkor is bátran készít szelfiket, amelyeket meg is oszt az Instagramján.

- Időnkén egyébként szeretem lefotózni magam ilyenkor, de nagyon nem akarom ezt hangsúlyozni, mert az meg arról szólna, hogy várom a visszajelzést, hogy: "Így is milyen gyönyörű vagy!”

Magyar tehetségkutatós énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban olyan, tehetségkutatókban megismert magyar énekesnőket láthatsz, akik vállalják az arcukat akkor is, ha nincs rajtuk egy gramm festék sem.

Cover-fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük