Szandi lánya San Franciscóba költözött: a 21 éves Blanka ebből él Amerikában
Szandi lánya immár három hónapja él az Egyesült Államokban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi három gyermek büszke édesanyja. Két fia, Csaba és Domonkos 15 és 19 évesek, lánya, pedig 2022 tavaszán már 22 szál gyertyát fújhat el a születésnapi tortájáról. 

Blanka gyönyörű fiatal nővé érett, aki egy cseppet sem fél a kihívásoktól. Az elmúlt időszakban nagy döntésre szánta el magát, félbeszakította egyetemi tanulmányait, és meg sem állt a tengerentúlig.

Szandi lányának élete San Franciscóban

2021 júliusában költözött Amerika legszínesebb városába, San Franciscóba, ahol au pairként dolgozik egy kétgyermekes családnál. Az ő feladata a két gyerkőc felügyelete, iskolába viszi őket, és az ennivalójukat is ő készíti el. 

blanka-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Két kislány van, egy ötéves és egy kilencéves. A szülők pedig körülbelül anyával egykorúak, úgyhogy 40 és 45 között vannak szerintem, és ha jól tudom, pénzügyekkel foglalkoznak - mesélte a Tények Pluszban

Bár régóta álmodozott az amerikai életről, a világjárvány miatt eleinte nem merte beleélni magát abba, hogy a vágyai valósággá válnak. Végül összejött a munka, viszont a kiutazás nem volt zökkenőmentes. Budapestről először Bukarestbe utazott, onnan 14 napos karantén után Isztambulba, majd San Franciscóba repült. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindennap reggel hétkor kel, majd ébreszti a csemetéket, hogy a reggeli után egyből el tudjanak indulni együtt az iskolába. 

- Csütörtökönként pedig én csinálom az altatást, ez például egy rendhagyó dolog, hogy én altatom, vacsiztatom és fürdetem őket. Utána szabad szoktam lenni.

blanka-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Hála a videótelefonálásnak, honvágyat egyelőre nem érez. Naponta sokszor beszél a szüleivel, hiszen pont akkorra esik általában a szabadideje, amikor Magyarországon délután van.

- Bevallom, most még egy kicsit úgy érzem, mintha nem is mentem volna el otthonról, mert annyit beszélgetek anyáékkal. 

A Jóban Rosszban sztárja 11 éve él Amerikában

Novák Henit 2007-ben a Jóban Rosszban Lindájaként ismerhettük meg. Bár a sorozat népszerűséget hozott a számára, három év után úgy döntött, búcsút int Csillagkútnak, és az USA felé veszi az irányt. Meg sem állt Los Angelesig.

Ezt is szeretjük