Szandi és Görög Zita vitájától volt hangos A Konyhafőnök VIP: ezért feszültek egymásnak
Szandi és Görög Zita szinte semmiben nem tudtak megegyezni a főzés során, tapintható volt a feszültség köztük.

szandi-görög-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök VIP 6. évada a középdöntőhöz érkezett. Ez az a forduló, amikor a két séf versenyzői háromfős csapatokra osztva küzdenek meg egymással. A hétfői adásban Sárközi Ákostól Szandi, Görög Zita és Gyenesei Leila triója mérkőzött meg Rácz Jenő piros kötényeseivel: Muri Enikővel, Rába Tímeával és Nagy Sándorral.

Az adás soha nem látott vidámsággal indul: Mikulás alkalmából Fördős Zé és a két séf is pirosba öltözött, hogy előbbi krampuszként, utóbbiak Télapóként köszöntsék a játékosokat. A hangulat azonban hamar fagyossá vált, két híresség ugyanis a legkevésbé sem jött ki jól egymással.

Szandi és Görög Zita folyamatosan vitázott

A Szandi és Görög Zita közti ellentét leginkább a második főzésnél élesedett ki, amikor az énekesnőé volt a konyhafőnökszerep. A feladat szerint egy tükörglazúros tortát kellett elkészíteniük, de sem a sütési technikát, sem a díszítést illetően nem tudtak dűlőre jutni.

görög-zita-szandi
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Az egykori modell nehezményezte Szandi főnökösködő viselkedését, és nem állta meg, hogy hangot adjon a nemtetszésének. 

- Szandi ezerrel elkezdett pörögni, és belevetette magát a konyhafőnök-pozícióba, amit szerintem egy picikét félreértelmezett. Azt gondolom, hogy a konyhafőnöknek nem az a feladata, hogy hangosan olvassa a receptet, hanem hogy leossza a feladatokat, majd elkezdjük szépen csinálni azokat - ecsetelte Görög Zita.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szurkálódás végül vitába ment át: Szandi úgy érezte, Görög Zita lekezelően beszél vele, bántotta a folyamatos piszkálódás.

- Úgy beszélt velem végig, mint egy tanárnő a diákjával vagy egy anyuka a kis hülye gyerekével. Ez engem borzasztóan idegesített, mert lehetett volna másképp is megbeszélni ezt - panaszkodott.

zsűri
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Miután az egész stúdió zengett a veszekedéstől, Sárközi Ákos odament a pultjukhoz, hogy rendet tegyen a káoszban. Szandi ekkor azt mondta a séfnek, Görög Zitával nem működik a kémiájuk, ezért nem tudnak jól kommunikálni egymással.

- Ne haragudjatok, én azt szeretném, hogy ezt a pontot elvigyük. Ahhoz pedig az kell, hogy beszéljétek meg, mi a legjobb a csapatösszetételben, és hogy lesz pontunk - magyarázta a zsűritag.

Szandi legmerészebb ruhái az Álarcos énekesben

Szandit az Álarcos énekes harmadik évadában az egyik női Nyomozóként láthattuk tíz adáson keresztül hétvégente a képernyőn. Mindegyikben változatos külsővel jelent meg a kamerák előtt, de a ruháiban közös vonás volt, hogy mindegyikben megmutathatta, milyen irigylésre méltó az alakja, és micsoda vérbeli nő. Képes összeállításunkban megnézheted, miket viselt.

Ezt is szeretjük