Kiderült, miért furcsa Tornóczky Anita arca A Konyhafőnök VIP-ban: ezért nem jó a mimikája se
Tornóczky Anita kénytelen volt hol felpuffadt arccal, hol dagadt szemmel a kamera elé állni a szájsebészeti beavatkozása után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anita olyan produkciókkal indította be a karrierjét, mint a Névshowr, a T-Akta, az MTV Roadshow vagy a TV2-n futó Koffeinmentes Mokka.

Bár már tíz éve, hogy felhagyott a műsorvezetéssel, és az állatmentésnek szentelte az életét, ma is találkozhatunk vele a képernyőn. Az Állatvédőrség szóvivőjeként, állatmentő akciók szervezőjeként és kutyatrénerként is szerepel, továbbá a #Bochkorban is sokszor vendégeskedik, valamint a 2021 novemberében indult A Konyhafőnök VIP-ra is igent mondott.

Tornóczky Anita arca A Konyhafőnök VIP-ban

A gasztroreality hatodik évadában a nézők nem csak azt szúrták ki, milyen ügyesen forgatja a fakanalat, valami másra is felfigyeltek. A kommentelők megjegyezték, hogy a 42 éves sztár arca az adásokban eltért az addig megszokottól.

torn
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Sokan egyből valamilyen szépészeti beavatkozást sejtettek a háttérben, pedig szó sincs arról, hogy plasztikáztatott volna.

- Valóban kissé megváltozott a külsőm. Nem szépészeti beavatkozás következménye, ahogy azt sokan feltételezik, hanem a fogszabályzómé és a hozzá tartozó három fémkampóé. A szájsebészeti műtétem óta ráadásul nem működik jól a mimikám sem. Emiatt már mosolyogni sem merek, de ami a leginkább zavar, hogy pöszén beszélek - ecsetelte a Hot! magazinnak.

Saját bevallása szerint sem a felső, sem az alsó ajka nem áll természetesen. Egyelőre csak abban bízik, hogy nyárra ismét a régi önmagát látja majd a tükörben. Szerinte azért is lehet, hogy a nézők másmilyennek látják a vonásait, mert az elmúlt időszakban sokat fogyott:  pár hónap alatt 10 kilóval lett kevesebb a súlya.

tornóczky-anita konyhafőni
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Nem tagadja, fontos számára a külső, és eljár különböző arckezelésekre, például bőrhámlasztásra, de azon, hogy korrigáltasson az arcán, még csak nem is gondolkodik.

- Évek óta baráti kapcsolatban vagyok Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel. Ő szokta mondogatni, hogy micsoda adottság a széles járomcsontom, más nők több százezer forintot költenek arra, hogy ilyen legyen.

Tornóczky Anita és párja, Miklós

Tornóczky Anitát lassan három éve találta el Ámor nyila, és gazdasági jogász párja oldalán azóta is a lehető legboldogabb. Miklóssal közös otthonukban több kutyával élnek egy fedél alatt, általában hat, ám előfordul olyan eset is, hogy 13 négylábúról kell gondoskodniuk, amit a férfi egy cseppet sem bán, hiszen ő is nagyon jól bánik az állatokkal.

Ezt is szeretjük