Szandi nagyobbik fia 20 éves lett: Domonkos tiszta apja
Szandi és Bogdán Csaba is friss közös képpel köszöntötték fel Domonkost. Az apa-fia páros nagyon hasonlít egymásra.

szandi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba életében fontos dátum az augusztus 10-e. Ekkor jött a napvilágra második gyermekük, Domonkos. Már húsz éve annak, hogy nagyobbik fiuk megszületett.

Édesanyja és édesapja sem feledkezett meg arról, hogy a közösségi médiában is megemlékezzen erről a fontos eseményről. Mindketten fotókkal köszöntötték fel Domonkos. A friss képeken jól látszik, a szülinapos az édesapjára hasonlít.

Szandi születésnapos fia

"Ma 20 évvel ezelőtt pontban reggel 9-kor kerek 3 kilóval megszületett második gyermekünk, Domonkos! Leírhatatlan volt a boldogság, amit éreztem! A lányunk után pont ilyen fiúra vágytam, mint Ő. Szeretem, hogy pici kora óta rendszeresen meglep minket érdekes gondolkodásával, meglátásaival és személyiségével. A gimnázium mellett évek óta dolgozik és rendkívül jó érzés látni, hogy milyen odaadással, lelkesedéssel, lojalitással és szorgalommal, megbízhatóan és korrektül végzi a munkáját." - írta az énekesnő, majd hozzátette, büszkébb nem is lehetne a fiára.

Édesapja is posztolt az Instagram-oldalára. Egy képösszevágással köszöntötte fel Domonkost. A felső fotón még cuki kisfiúként látható, az alsón helyes fiatalemberként mosolyog apukája mellett. 

Nem csak az látszik, hogy milyen sokat nőtt és változott, az is feltűnő, hogy az évek múlásával egyre szembetűnőbb, kitől örökölte a vonásait. Mosolya, szeme és hajszíne is az apjáé.

Szandi lánya bikiniben

Szandi lánya bebarangolta az Egyesült Államokat. Las Vegasból bikinis képeket is posztolt, de tett már ki képeket a Kajmán-szigetekről, Jamaicából, a Bahamákról vagy Mexikóból is, ahova au pairként jutott el egy óceánjáró hajón. Bogdán Blanka mindegyik helyszínen remekül néz ki bikiniben. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük