Szandi legkisebb gyereke 16 éves lett: Csabi ilyen helyes tinédzser
Szandi és Bogdán Csaba legkisebb gyereke, Csabi március 29-én jött a világra.

szandi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leginkább a gyerekeken látszik, milyen gyorsan telik az idő: Szandi és Bogdán Csaba legkisebb gyermeke, Csabi ma ünnepli a 16. születésnapját. 

Az énekesnő életének minden jeles évfordulóját megünnepli, azokat a közösségi oldalain a rajongóival is megosztja, így tett a kisebbik fia szülinapján is. 

Szandi fia

Szandi és Bogdán Csaba, akik idén ünneplik a 30. évfordulójukat, 1992 nyara óta alkotnak egy párt. Az esküvőjüket hét együtt töltött év után, 1999 nyarán tartották, a következő évben született meg első gyermekük, Blanka, akit 2002-ben Domonkos, 2006. március 29-én Csabi követett.

"16 évvel ezelőtt hajnali 4 óra 25 perckor beteljesedett az álmunk! Tejfelszőke hajjal és világító kék szemekkel világra jött harmadik gyermekünk, Csabika! Leírhatatlan boldogsággal öleltem magamhoz és azóta is azt gondolom, amit akkor: A világ legboldogabb Anyukája vagyok!

Édes kisfiam! Hálás vagyok, hogy vagy nekünk, hogy ilyen vagy! A Te érkezéseddel igazi boldog nagycsalád lettünk! Köszönöm, hogy a Veled született bölcsességgel a nehezebb percekben is meg tudsz nyugtatni és képes vagy mindig mindenben a jót, a megoldást látni! Sokszor úgy érzem, mintha tanítani születtél volna közénk… A jó Isten éltessen sokáig egészségben, szeretetben! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon és olyan életed legyen amilyet szeretnél!

#édeskisfiam #boldogszülinapot #dreamcometrue" - köszöntötte fel kisebbik fiát annak 16. születésnapján Szandi az Instagram-oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 16 éves Csabi ugyanúgy otthon érzi magát a színpadon, mint a szülei, de Blanka, aki március elején lett 22 esztendős, és Domonkos, aki idén augusztusban lesz húszéves, szintén örökölte a művészi vénát. Domonkos imádja a zenét, van is érzéke hozzá, de szülei semmit nem erőltetnek, Blanka szeret énekelni, az édesanyjával is fellépett már, de nem akar sztár lenni, csak hobbiszinten érdekli, Csabi pedig három évig táncolt az ExperiDance Táncakadémián, a 2017-es vizes-vb megnyitógáláján is fellépett. 

- Természetes, hogy ha a szülőnek van lehetősége, akkor egészséges mértékben támogatja és segíti a gyermekét. Semmiképpen nem toljuk ok nélkül előre, nem vagyunk elfogult szülők. Szerintem akkor tesszük a legjobbat a gyerekünkkel, ha vele vagyunk a legszigorúbbak, persze a jogos dicséretet is fontosnak tartjuk - mondta Szandi 2021 novemberében a Hot! magazinnak adott interjúban.

Básti Juli fiai

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő nem is lehetne büszkébb három fiára, akik már mindannyian nagykorúak. Első házasságából született legidősebb gyermeke, Márton 38 esztendős, Puskás Tamással közös fiai, Samu és Dávid pedig 24, illetve 22 évesek.  

Ezt is szeretjük