Íme Szandi és szülinapos anyukája: a 73 éves Annától örökölte szépségét az énekesnő
Szandi az Instagramon köszöntötte fel szülinapos édesanyját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 45 éves Szandi mindig kirobbanó formában van, szinte nincs olyan alkalom, hogy ne kapna dicsérő szavakat a rajongóitól vagy a műsorvezetőktől a tévés szereplései alatt.

A több mint harminc éve pályán levő énekesnőnek volt kitől örökölnie szépségét, édesanyja, Anna is fantasztikusan néz ki.

Szandi és édesanyja 

2021. december 14-én az Instagram-oldalán köszöntötte fel a 73 éves asszonyt: "Isten éltesse sokáig születésnapján a világ legcsodálatosabb Édesanyját!" - fogalmazta a közösségi oldalán. Több fotót is csatolt Annáról, az első képen nővérével, Pintácsi Vikivel szerepelnek együtt, akivel mind a ketten hasonlítanak az anyukájukra. A többi felvételt az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig. Láthatsz régi retró és frissebb képeket is. Rajongói közül is többen felköszöntötték Annát.

Az énekesnő nagyon családcentrikus, interjúiban rendszeresen kiemeli, hogy szerettei mennyire sok erőt adnak számára. A közösségi oldalán is néha bepillantást nyerhetnek a közös élményeikbe, októberben megosztotta, hogy Pintácsi Viki születésnapját vidéken töltötték.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Úgy gondolom, hogy az együtt töltött idő a legértékesebb. Mivel tudom, hogy a tesómmal, Vikivel ebben egyetértünk, októberi szülinapja kapcsán megleptem őt egy kis kiruccanással, természetesen anyut is magunkkal vittük. A választás mindannyiunk egyik kedvenc helyére, Egerre és Egerszalókra esett. Múzeumoztunk, éttermeztünk, sétálgattunk, meglátogattuk a Dávid borházat és egy nagyszerű vacsorával és tortázással zártuk a napot. Reggel pedig csodás volt a sódomb látványára ébredni" - fogalmazta a posztban .

Instagramján néha közös képeket is posztol édesanyjával, az alábbi felvételt augusztus végén osztotta meg.  Nővérével mind a ketten Annát tartják a példaképüknek.

"Fiatalos lendületével, impulzív személyiségével rendkívül pozitív példa előttünk! Hálásak vagyunk azért, hogy ilyen szuper édesanyánk van" - írta 2019 decemberében a közösségi oldalán.

Énekesnők édesanyjai

Képes összeállításunkban nemcsak Csobot Adélt és édesanyját, hanem több magyar énekesnő, így Tolvai Reni vagy Dér Heni anya-lánya fotóját is láthatod.

Ezt is szeretjük