Ő Szalai Vivien üzletember férje: háromszor mondta le a vakrandit, mire összejöttek

Szalai Vivien és párja immár a nászútról posztoltak. Eleinte még az első közös randi is nehezen jött össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022-ben Szalai Viviené volt az egyik legfényűzőbb sztáresküvő: párjának, Gecse Norbertnek szeptember 9-én mondta ki a boldogító igent a Turay kastély mesés kertjében.

Az Instagram-oldalán keresztül a követői kaphattak némi bepillantást a szertartásba: kitette azt a fotót, amelyen Palik László épp az oltárhoz kíséri, valamint több olyan képet is megosztott, amelyen együtt szerepeltek szerelmével.

Szalai Vivien férje

A nászúton is készült róluk közös kép, ezt 2023. január 15-én tette közzé az oldalán. A felvételen jól látszik, Norbert mennyire jóképű üzletember.

A TV2 hírigazgatója a Mandinernek árult el néhány részletet a házasságukról. Határozott elképzelése van a női-férfi viszonyról egy kapcsolatban: ő a biztos hátteret megteremtő feleség szeretne lenni, támogató társ, és nem főnökasszony. Szerinte egy férjnek otthon nem igazgatónőre, hanem a nagybetűs nőre van szüksége - derült ki az interjúból, amelyet a Blikk szemlézett.

A megismerkedésük történetét is elmesélte a lapnak. Kiderült, barátaik egy vakrandi keretein belül akarták összehozni őket. A találka viszont sokáig váratott magára, ugyanis Szalai Vivien háromszor mondta le azt. Negyedszerre ugyan összejött a randevú, másfél óra késéssel ért a helyszínre. Mindez nem állt szerelmük útjába, fél év után eljegyezték egymást.

Lovas Rozi ritkán látott férje

Lovas Rozi és a rendezőként és dramaturgként ismert Horváth János Antal 2020 tavaszán házasodtak össze, a koronavírus-járvány idején. Ilyen helyes pasi a közös fotón.

Ezt is szeretjük