Eldöntötte! Mégiscsak beadja a válópert Szabó Győző
3 év után
Szabó Győző, a Beugró sztárja nemrégiben úgy döntött, lezárja élete korábbi szakaszát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már egy ideje nem él együtt feleségével, Szabó Győző most elérkezettnek látta a pillanatot, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba.

Kedvesével, Rezes Judit színésznővel, valamint kislánya társaságában

A Beugró sztárja korábban úgy vélte, egy válási procedúra csak még jobban megnehezítené a dolgot felesége és kislánya számára is, ezért egyszerűen csak elköltözött otthonról. Aztán szerelmes lett kolléganőjébe, Rezes Juditba - a szépséges színésznő többek között a 9 és 1/2 randiban is szerepelt -, így az eltelt három év során mégiscsak megérett benne a gondolat, hogy lezárja élete korábbi szakaszát.

Jól érzi magát a bőrében

Minderről a Hot magazinnak mesélt a 39 éves színész, ahol egyebek közt azt is elárulta, igazán nincs oka panaszra, hiszen nemcsak a szakmájában érzi a helyén magát, hanem a magánéletben is. Legalább annyira ragaszkodik 13 éves lányához, Borihoz, mint a kedveséhez, és igyekszik annyi időt tölteni vele, amennyit csak tud.

Persze nem lehet könnyű mostanában időt szakítania a szeretteire. Szabó Győző ugyanis kétségtelenül az egyik legnépszerűbb magyar sztár mostanában, aki több tucat filmet és számos színházi szerepet tudhat a háta mögött - annak ellenére, hogy sosem tanult színésznek!

Az ügyeletes macsó

Mégis, 1993-ban az alig 23 éves nyírbátori fiatalember már a Katona József Színházban léphetett fel, két évre rá pedig társulati taggá vált. Az ezredforduló után szabadúszóként igyekezett rátalálni a kihívásokra, majd jött a Beugró című improvizációs show, melyben 2007 decemberében debütált Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter és Rudolf Péter társaságában.

De a moziba járóknak sem kell bemutatni a mackós alkatú színészt, hiszen a 2001-es Valami Amerikát követően ő lett a magyar sikerfilmek első számú rosszarcú macsója. Rajongói jelenleg a februárban bemutatott Így, ahogy vagytok című játékfilmben láthatják, egyebek közt Törőcsik Mari, Csányi Sándor és Cserhalmi György mellett.

Képek: Europress; www.cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük