Eldöntötte! Mégiscsak beadja a válópert Szabó Győző
3 év után
Szabó Győző, a Beugró sztárja nemrégiben úgy döntött, lezárja élete korábbi szakaszát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már egy ideje nem él együtt feleségével, Szabó Győző most elérkezettnek látta a pillanatot, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba.

Kedvesével, Rezes Judit színésznővel, valamint kislánya társaságában

A Beugró sztárja korábban úgy vélte, egy válási procedúra csak még jobban megnehezítené a dolgot felesége és kislánya számára is, ezért egyszerűen csak elköltözött otthonról. Aztán szerelmes lett kolléganőjébe, Rezes Juditba - a szépséges színésznő többek között a 9 és 1/2 randiban is szerepelt -, így az eltelt három év során mégiscsak megérett benne a gondolat, hogy lezárja élete korábbi szakaszát.

Jól érzi magát a bőrében

Minderről a Hot magazinnak mesélt a 39 éves színész, ahol egyebek közt azt is elárulta, igazán nincs oka panaszra, hiszen nemcsak a szakmájában érzi a helyén magát, hanem a magánéletben is. Legalább annyira ragaszkodik 13 éves lányához, Borihoz, mint a kedveséhez, és igyekszik annyi időt tölteni vele, amennyit csak tud.

Persze nem lehet könnyű mostanában időt szakítania a szeretteire. Szabó Győző ugyanis kétségtelenül az egyik legnépszerűbb magyar sztár mostanában, aki több tucat filmet és számos színházi szerepet tudhat a háta mögött - annak ellenére, hogy sosem tanult színésznek!

Az ügyeletes macsó

Mégis, 1993-ban az alig 23 éves nyírbátori fiatalember már a Katona József Színházban léphetett fel, két évre rá pedig társulati taggá vált. Az ezredforduló után szabadúszóként igyekezett rátalálni a kihívásokra, majd jött a Beugró című improvizációs show, melyben 2007 decemberében debütált Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter és Rudolf Péter társaságában.

De a moziba járóknak sem kell bemutatni a mackós alkatú színészt, hiszen a 2001-es Valami Amerikát követően ő lett a magyar sikerfilmek első számú rosszarcú macsója. Rajongói jelenleg a februárban bemutatott Így, ahogy vagytok című játékfilmben láthatják, egyebek közt Törőcsik Mari, Csányi Sándor és Cserhalmi György mellett.

Képek: Europress; www.cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük