Szabó Zsófit elcsúfították a kommentelők szerint: ezen a fotón akadtak ki

Szabó Zsófi hidrogénezett szemöldökös fotói nagyon megosztották a kommentelőket. Volt, akinek nem jött be, más izgalmasnak találta ezzel a megjelenéssel.

szabó-zsófi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi az Instagramon gyakran oszt meg divatanyagokat, amelyben modellt állt. Ezek között akadnak szexi képek, trendi ruhákat felvonultató tartalmak, és olykor olyan fotósorozatok is, amelyek alaposan megosztják a kommentelőket.

Ezúttal utóbbira volt példa. Két profi képet osztott meg az oldalán, a poszt alatt beindult a kommentcunami. Rengetegen érezték, hogy nem hagyhatják szó nélkül a műsorvezető külsejét.

Szabó Zsófi szemöldöke

Merész sminket kapott a fotózásra: kiszőkített szemöldökkel pózolt a kamerának. Míg voltak, akik imádták az extravagáns elképzelést, másoknak már túl bizarr volt ez a külső.

Volt, aki azt írta, ezzel egyenesen elcsúfították a szakemberek, mások izgalmasnak találták, hogy egy újabb arcát is megmutathatta a sminkelési technika által.

"Hát..öö..ez nagyon nem... Mért kell egy szép nőt a művészkedés oltárán szinte felismerhetetlenné styleingolni és photoshopolni"

"Ez már nem te vagy!"

"Érdekes és izgalmas lehet modellként ilyen sok féle arcot megmutatni. Én kíváncsian szemléltem, vajon mit közvetít, mit ad át, milyen érzéseket kelt bennem, hisz a művészet, és így a fotózás is erről szól. Én látok benne fantáziát! Kreatív, érdekes... Nekem tetszik" - ütköztek össze a vélemények.

A hidrogénezett szemöldök egyébként hatalmas trend volt 2022-ben a divattervezők és a hollywoodi sztárok körében egyaránt. Júniusban Marc Jacobs őszi divatbemutatóján így vonultak fel a modellek, de a vörös szőnyegen is láthattuk megjelenni: a Trónok harcából megismert Maisie Williams és Kendall Jenner is viselte már a divatirányzatot.

Szabó Zsófi öccse és édesanyja egy fotón

Az öccse három évvel fiatalabb nála, Gyuszi - vagy ahogy a családban becézik, Gyuszkó - jóképű pasi lett harmincéves korára. A kommentelők Pálma asszonyt látva sem fukarkodtak a dicsérő szavakkal, nem győztek gratulálni Szabó Zsófinak ahhoz, milyen szép édesanyja van.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük