Szabó Zsófi öccsétől elájultak az Instagramon: a 31 éves Gyuszi nagyon jóképű pasi
Szabó Zsófi követői nem tudták eldönteni, vajon egy új hódoló-e az a helyes férfi, akivel friss fotón szerepelt.

szabó-zsófi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Munka, divat, sport - általában ezekről a témákról szólnak Szabó Zsófi bejegyzései az Instagramon. Nagy ritkaság, ha a magánéletébe enged bepillantást egy-egy posztban, sem gyermekéről, sem szeretteiről nem tesz közzé sűrűn fotókat.

Néha vannak csak kivételek, amikor családi körben láthatjuk. Azok a képek, amelyeken egyik rokonával látható, mindig tarolnak. Az öccsével közös, friss fényképe még a szokásosnál is jobban vitte a prímet.

Szabó Zsófi öccse, Gyuszi

Gyuszival egy tesós koktélozás közben fotózkodtak együtt. A 31 esztendős pasitól elájultak a Reggeli műsorvezetőjének követői, sorra kapta a kérdéseket: mégis ki ez a jóképű férfi az oldalán?

Szabó Zsófi és három évvel fiatalabb testvére közös fotóját ide kattintva nézheted meg.

szabó zsófi
Fotó: RTL/Reggeli

Mivel Gyuszival - vagy, ahogy sokan becézik, Gyuszkóval - csak ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, a legtöbb ember emlékezetében a férfi tinédzserként él. A sok meglepődött komment erről árulkodik, illetve az is, sokan nem tudták eldönteni, a testvérével vagy esetleg egy új hódolójával látják.

A sztártesó kerüli a rivaldafényt, az Instagram-oldala is privát, ezért nem lehet sokat tudni róla. Pár évvel ezelőtt költözött haza Amerikából, hosszú esztendőkön keresztül Orlandóban élt. 

Wossala Rozina öccse

Wossala Rozinára ugyan a képernyőn ismerősként tekintünk, a magánéletéről keveset tudunk, így sokan arról sem hallottak, hogy van egy öccse. Constantinnal még augusztus végén, Bécsből posztolt közös képet.

Ezt is szeretjük