Szabó Zsófit Baywatch-bombázóvá photoshopolták - Szexi vízimentő lenne

Szabó Zsófi és Kiss Ramóna 2020 nyarának divatos fürdőruháit mutatták be.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nő egész évben kitartóan edz és diétázik, hogy amikor beköszönt a nyár, ne kelljen aggódnia a bikinis alakja miatt. 

Minden évben vannak nagyon divatos színek és fazonok, de a szakemberek azt tanácsolják, ne csak az éppen aktuális darabokat, hanem a bőrszínünket és az alkatunkat is figyelembe véve válasszunk magunknak szín és szabás szerint egy-egy új fürdőruhát vagy bikinit, esetleg tankinit. 

Szabó Zsófi fürdőruha-photoshopja

Az RTL Klub Reggeli című műsorában Kiss Ramóna és Szabó Zsófi beszélgetett egy szín- és stílustanácsadóval 2020 nyarának legtrendibb fürdőruháiról. 

A két csinos műsorvezető azt is vállalta, hogy egy-egy dögös vagy éppen borzalmas fürdőruhát olyan fotón mutatnak be, amin a modellre az ő fejüket photoshopolták. 

szabo-zsofi-baywatch
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Nemcsak az aktuális trendek kerültek szóba, hanem olyan fürdőruhák is, amelyek sokakat elborzasztanak, mert húst, egy szőrös férfitestet vagy a belső szerveinket montírozták az anyagukra. 

szabo-zsofi-furdoruha
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Szabó Zsófit 2019 augusztusában láthattuk olyan, photoshopot nélkülöző, fürdőruhás szelfiken, amelyek Törökországban, a családi nyaralásukon készültek.

szabo-zsofi-furdoruha2
Fotó: Instagram/Szabó Zsófi

Mindkét kreációval nagy sikert aratott, sokan érdeklődtek, hol vette a piros és a fekete úszódresszt. Ezekben is beillett volna Baywatch-lánynak. 

Keleti Andi fürdőruhás fotói

Soha nem látta még az ország ilyen szexi fotókon Keleti Andreát, aki nemrég ünnepelte az 51. születésnapját, de ezt kevesen mondanák meg róla, bomba formában van. Idén tavasszal  nyolc kilótól szabadult meg, ezért úgy gondolta, vállalja a fotózást, a felvételeket idős korában jó érzés lesz visszanéznie. 

Ezt is szeretjük