Szabó Zsófi überszexi dekoltázzsal: mellei elvonták a figyelmet az Álarcos énekesben
Szabó Zsófi merészen dekoltált ruhába bújt az Álarcos énekes második adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi már az Álarcos énekes első adásában is nagyon dögös szettben mutatkozott be az RTL Klub szórakoztató műsorának új női nyomozójaként, de a második adásban olyan szexi volt, ahogy már rég láttuk. 

Flórián Kata stylist egy különleges mintájú, dekoltázshangsúlyos, testhezálló ruhát választott a műsorvezető-színésznőnek.

Szabó Zsófi szexi dekoltázsa az Álarcos énekesben

- Bármennyire is nem úgy tűnik, én azért egy nagyon basic csaj vagyok, eléggé fiús ruhákat viselek a hétköznapokon, és azt vallom, hogy a kevesebb több, úgyhogy Katának kemény dolga van velem. Mindenki azt mondja, hogy most Lola nyuszinak öltöztem: a Space jam 2-ben őt szinkronizálom. Lehet, hogy van hasonlóság…

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A sytlistunk, Flórián Kata nagyon ismer engem, a Reggeliben és különböző fotózásokon is ő öltöztet, és most az Álarcos énekes az a műsor, amikor a leginkább kiélheti magát velem kapcsolatban - árulta el a 32 éves sztár a Fókuszban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Szabó Zsófi milyen szexin dekoltált ruhát viselt az Álarcos énekes második adásában. 

Ezt is szeretjük