Szabó Zsófi elképesztően dögös volt az este: ennyire kivágott ruhába bújt az Álarcos énekesben

Szabó Zsófi merész ruhában mutatkozott be az Álarcos énekes egyik új nyomozójaként.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 5-én, vasárnap este két leleplezéssel indult az Álarcos énekes harmadik évada: a Szuperkártya felhasználásával leleplezték Eperkét, aki Fekete Pákó volt, a három veszélyzónás versenyző közül pedig a zsűri úgy döntött, a Rókának kell levennie a maszkját: azt ugyanakkor nem találták el, hogy Szabados Ági, az RTL Klub híradósa öltötte fel a ravaszdi jelmezét. 

A műsorvezető Istenes Bence maradt, a zsűri viszont teljesen megújult: Szabó Zsófi, Szandi, Flour Tomi és Nagy Ervin nyomoznak ebben az évadban. 

Szabó Zsófi ruhája az Álarcos énekesben

Az első két évadban megszokhattuk, hogy Flórián Kata stylist extravagáns kreációkba öltöztette Csobot Adélt. A harmadik évadban Szabó Zsófi is bevállalós szerelésben debütált: nemcsak merészen dekoltált darab volt, de a bal oldalán deréktól lefelé a kivagdosott agyag csak három ponton állt össze. 

- Nem mersz felállni az öltözékedben - mondta oda neki Nagy Ervin a műsor elején. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Istenes Bence arra is kíváncsi volt, hogy ilyen dögös ruhában hogy mert Fluor Tomi mellé ülni, akivel hetek óta pletykák szereplői: a zenész már bevallotta, hogy neki nagyon tetszik a csinos, szőke műsorvezető, de hogy Zsófi mit érez iránta, az még számára sem világos, mert felemás jeleket küld. 

- Direkt kértem a stylistot, hogy ne jobb, hanem csak bal oldalon legyen kivágva a ruha - válaszolta Szabó Zsófi Istensenek; a balján ugyanis Fluor Tomi, jobb oldalán Szandi foglal helyet. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös ruhába bújt Szabó Zsófi, de azt a combvillantós kreációt is megnézheted, amit Szandi viselt. 

Ezt is szeretjük