Gelencsér Tímea mellvillantós ezüst ruhába bújt a Miss Balaton gálára: az est legszexibb sztárja volt
Szépségkirálynőt idén sem választottak, de 2021-ben második alkalommal rendezték meg a Miss Balaton gálát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a járványhelyzet nem tette lehetővé sem tavaly, sem az idei évben, hogy új királynőt válasszanak, a Miss Balaton csapatának tagjai 2021. augusztus 13-án is összegyűltek Balatonfüreden az Anna Grand Hotel csodálatos kertjében. 

A 2020-as év után péntek este második alkalommal megrendezett Miss Balaton gálán a versenyek korábbi királynői és udvarhölgyei, összesen tizenketten vonultak együtt a színpadon egy exkluzív bemutató keretében.

2021-es Miss Balaton gála sztárjai

- Amikor 2019-ben megnyertem a versenyt, azonnal mondtam, hogy ezt a koronát nem adom ki egykönnyen a kezeim közül. Azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy valóban ilyen hosszan viselhetem a Miss Balaton címet. Ez egy olyan megtiszteltetés, amelynek minden pillanatát ki kell élveznem, így a mai napot is, amikor négyszer is kifutón voltam. Csodálatos este volt! - mondta Balogh Eleni, aki immár két éve viseli a koronát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 2019-es Miss Balaton mellett számos híresség, illetve természetesen a verseny tanácsadói és mentorai, Iszak Eszter, Lipcsei Betta és Gelencsér Tímea is részt vett a gálán. Az utóbbi viselte az est legszexibb ruháját. A 2016-os Miss World Hungary, akit a TV2 nézői az Exatlon Hungary szereplőjeként, majd riportereként, valamint a 2020-as Dancing with the Stars győzteseként (Hegyes Bertalan oldalán) ismerhetnek, egy mellvillantós, ezüstösen csillogó Richard Demeter-kreációban vonta magára a figyelmet.

"Úristen, ez a ruha valami csoda, és nagyon jól is áll! Gyönyörű vagy, Timi!" 

"Ez a ruha rajtad olyan, mintha egy tündérmesében szerepelnél!" - dicsérték a kommentelők, akik szerint egyszerre volt dögös és olyan gyönyörű, mint egy hercegnő. 

Képes összeállításunkban nemcsak Gelencsér Timit, hanem a 2021-es Miss Balaton gála többi gyönyörű sztárját is láthatod. 

Ezt is szeretjük