Szabó Kimmel Tamás megszólalt a NAV szégyenlistájával kapcsolatban: íme a hivatalos közleménye az adótartozásáról

Szabó Kimmel Tamás a Facebook-oldalán keresztül reagált az adótartozásával kapcsolatos hírekre.

szabó-kimmel-tamás-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma reggel mi is megírtuk, hogy Szabó Kimmel Tamás egyéni vállalkozóként felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal napokban közzétett „szégyenlistájára” - ezen azok a személyek szerepelnek, akik 10 millió forintot meghaladó adósságot halmoztak fel 2022. december 31-ig.

A Blikk felkereste a színészt, hogy beszéljen a történtekről, el is érték a sajtósán keresztül, de nem kívánt nyilatkozni.

Szabó Kimmel Tamás NAV

A Facebook-oldalán viszont hivatalos közleményt adott ki. A posztban arról írt, nem szeretné válasz nélkül hagyni a róla terjedő híreket. Íme a bejegyzése:

A 38 éves színészről a Blikk azt írta, kevés darabban szerepel jelenleg. Az elmúlt években viszont több filmben és sorozatban láthattuk. Legutóbb az RTL + sikersorozatában, A Király egyik epizódjában is láthattuk.

A harmadik részben ő alakította Haán Pétert, a fotóst, akivel Zámbó Jimmy szeretője, Háfra Mari a megismerkedésük előttig együtt volt.

Fekete Dávid így él most

Fekete Dávidot 2021 májusában letartóztatták, nagy kárt (az ügyészség szerint meghaladja a 322 millió forintot) okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt emeltek ellene vádat. 14 hónap után, tavaly júniusban engedték ki, azóta egy nyomkövetővel él családi lakásukban, azt csak külön engedéllyel hagyhatja el. 

Cover-fotó: RTL/Nagykarácsony

Ezt is szeretjük