A magyar színész részegen, letolt gatyával mászott az úton: a videó felkerült a netre

Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége elképesztő dolgokat mesélt, mit tett a színész részegen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége szakemberhez jár, hogy feldolgozza azt a sok traumát, amit a színész mellett szerzett. 

Fazekas Vivien Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján több olyan esetről is beszámolt, amikor a párja részegen megdöbbentő dolgokat tett. 

Molnár Gusztáv részegen

- Felkerült az internetre egy videó, hogy letolt gatyával egy négysávos út kellős közepén négykézláb mászkál részegen. Szerencsére leszedettük - idézte Fazekas Vivien szavait a Blikk.

Egy másik esetet is felelevenített, amikor Molnár Gusztáv részeg volt, és az életét kockáztatta. 

- Egyszer az autóban mellettem vágta fel az ereit. A Hungária körúton mentünk éppen hazafelé, nagyon ittas volt, amikor talált egy kupakot, amivel megvagdosta magát. Nyomtam egy satuféket, ő kipattant a kocsiból, majd mondta, hogy ha ez nem jött össze, akkor villamos elé megy.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fazekas Vivien állítja, 12 hetes terhesen a babája is a férje miatt ment el, aki a várandóssága idején egy napot sem volt józan. Egyik alkalommal büdös ribancnak nevezte, majd amikor a nő közölte, összepakol és elhagyja, a férfi kapcsolatuk alatt először pofon vágta. Ezt követően értek ki a rendőrök és a mentők, feljelentést ugyanakkor nem tett. Másnap elvetélt. 

Magyar sztárok botrányai

Botrányokból 2022-ben sem volt hiány a hazai sztárvilágban: volt, aki a magánéletével került be a hírekbe, másoknak a szakmai életük került terítékre. Az egyik bombaként robbanó hír az volt, amikor kiderült, hogy Solti Ádám megcsalta feleségét, a félrelépésből pedig gyermeke is született. 

Ezt is szeretjük