Híres magyar színész is a NAV adósai között: ezért került a szégyenlistára

Szabó Kimmel Tamás színész felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nemrég közzétett, úgynevezett szégyenlistájára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Kimmel Tamás színész egyéni vállalkozóként felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal napokban közzétett „szégyenlistájára” - írja a Blikk

Azon személyek szerepelnek a listán, akik 2022. december 31-ig tízmillió forintot meghaladó adótartozást halmoztak fel. 

Szabó Kimmel Tamás adótartozása

A nyilvános céginformáció szerint jelenleg szünetelteti vállalkozói tevékenységét. A napilap azt írja, vélhetően adótartozásának tudható be, hogy a cégtár átlag feletti kockázatúként értékeli a vállalkozását. Sajtósán keresztül elérték a színészt, de nem kívántak nyilatkozni.

szabo-kimmel-tamas
Fotó: TV2/Mintaapák

Szabó Kimmel Tamás a 2009-ben bemutatott Made in Hungaria című filmmel lett országosan ismert, melyben Fenyő Miklóst alakította. Később olyan alkotásokban alakított maradandót, mint A berni követ, a Pappa Pia, az Apró mesék vagy a Nagykarácsony. 2012-ben ő vezette a TV2-n a The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutatót. A csatorna Mintaapák című sorozatának első évadában Tamást alakította, majd kiszállt.

A Blikk azt írja, jelenleg kevés darabban lehet látni: jelenleg csak a Pintér Béla és Társulata, Marshal Fifty-Six című előadásában játszik.

Fekete Dávid így él most

Fekete Dávidot 2021 májusában letartóztatták, nagy kárt (az ügyészség szerint meghaladja a 322 millió forintot) okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt emeltek ellene vádat. 14 hónap után, tavaly júniusban engedték ki, azóta egy nyomkövetővel él családi lakásukban, azt csak külön engedéllyel hagyhatja el. 

Ezt is szeretjük