A Mokka műsorvezetői kínos helyzetbe hozták vendégüket - Az énekes ezért jött zavarba
Szabó Ádámot Tóth Andiról faggatták a Mokkában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Ádám volt a reggeli Mokkában a vendég, a zenész jelenleg A Nagy Duett című műsorban versenyez. A két műsorvezető, Szabó Dóra és Pachmann Péter nemcsak a műsorról kérdezte a 25 éves zenészt, hanem arról is, mi a helyzet közte és Tóth Andi között.

Tóth Andi miatt jött zavarba

Még március elején látták a két énekest csókolózni a Glamour-gálán, azonban Tóth Andi később tagadta a Borsnak, hogy kettőjük között kialakult volna bármilyen komoly kapcsolat. Ennek ellenére a Mokka műsorvezetői a másik felet is szerették volna meghallgatni az ügyben, Szabó Dóra említette is Ádámnak, hogy látta az Instagram-sztorijában azt a fotóját, amin egy lány kezét fogja a zenész, vélhetően Tóth Andiét. Ettől a mondattól az énekes kínos helyzetbe került, és nagyon zavarba is jött.

szabó-ádám
Fotó: TV2/Mokka

- Milyen jólesik, hogy nézitek az Insta-sztorijaimat. Szeretek titkolózni, legyen ez is egy titok - jegyezte meg viccesen.

Tóth Andival kapcsolatban elárulta, hogy jelenleg nagyon elfoglaltak, de nagyon jó viszonyt ápolnak egymással, hiszen évek óta ismerik egymást, egy baráti társaságban mozognak.

- Mind a ketten szeretnénk most A Nagy Duettre koncentrálni. Mi most nagyon jóban vagyunk, de erről nem szeretnék most többet beszélni. Sosem voltunk rosszban, mindig beszélőviszonyban voltunk, és lehet, hogy kialakul majd valami komolyabb is - tette hozzá.

Ezt is szeretjük