Hódi Pamela megdöbbentő dolgot vallott be magáról - A műsorvezető álla is leesett
Elképesztő, Hódi Pamelának milyen férfiak jönnek be.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela rendszeresen szerepel Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában. Berki Krisztián exe eddig egy adásban sem rejtette véka alá a véleményét, ő az az ember, akinek, ami a szívén, az a száján. A következő epizód előzetesét már feltöltötték az internetre, melyben Pamela ismét egy döbbenetes dolgot vallott be magáról.

Ezekhez a férfiakhoz vonzódik

Hódi Pamela elmondta, milyen férfiakhoz vonzódik a leginkább. Az állításán Várkonyi Andrea és a műsor másik két vendége, Lola és Fresh Andi is nagyon meglepődött, a reakciójukon látszott, hogy nem erre a vallomásra számítottak.

hódi-pamela-840x560
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

- Én szeretem, ha egy férfi kicsit bunkó. Ha egy kicsit szívatnak, én valamiért azt szeretem - mondta nevetve.

Várkonyi Andrea csak pislogott, aztán azzal mentette a helyzetet, hogy fogalmazzanak úgy: Pamela a rosszfiúkat szereti.

Hódi Pamela, úgy látszik, teljesen kiheverte már a Berkivel való szakítást, állítása szerint volt kedvese az Ázsia Expressz forgatása alatt megcsalta őt. A szerelem is újra rátalált, a Bors értesülései szerint új szerelme a 28 éves Tóth Bence, aki jelenleg az NB I-es Mezőkövesd futballistája, azonban ezt Hódi nem erősítette meg, de nem is cáfolta, viszont néhány apróságot elárult a kapcsolatukról a twn.hu-nak.

- Régóta ismerem őt, a baráti társaságunk közös, nem terveztük, hogy így alakul majd, csak sodródtunk az árral. Ami biztos, szeretném őt megóvni a médiától. Hihetetlen, hogy mindenben számíthatok rá, ha jó dolog történik velem, ha rossz, mindig ott van, és támogat, velem örül. Egy igazi társ! És, ami egy édesanyának, így nekem is nagy öröm, nagyon jól kijön a lányommal. Natikával imádják egymást, gyakran kérdezi, mikor jön majd hozzánk, mikor láthatja - nagyon megszerették egymást - nyilatkozta a lapnak.

Ilyen dögös volt bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szexi volt tavaly nyáron Hódi Pamela - biztos idén is készít majd magáról dögösebbnél dögösebb strandolós képeket a sztáranyuka.

Ezt is szeretjük