Évekig titkolta - A magyar szépségkirálynő plasztikáztatta az arcát
Sydney van den Bosch csak most árulta el, hogy plasztikáztatta az orrát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sydney van den Bosch 2014-ben nyerte el a Miss Earth Hungary címet. A 23 éves modell ismertségét kihasználva influenszer lett, Instagram-oldalát több mint 111 ezren követik, YouTube-csatornájára eddig húszezernél is többen iratkoztak fel. Az utóbbin árulta el, hogy évekkel ezelőtt plasztikáztatott - szúrta ki az Origo. Azért tartotta fontosnak, hogy beszéljen öt évvel ezelőtti szépészeti beavatkozásáról, mert sok a követője, jó néhányan a példaképének tekintik. 

Sydney van den Bosch 2013-ban kezdett el posztolgatni, egy évvel később is maximum 300 lájkja volt egy-egy képe alatt, ami szerinte nem is csoda, mert alig pár ezer követője volt. 2013-ban bekerült a Magyarország Szépe döntősei közé, de helyezést nem ért el, 2014-ben viszont második udvarhölgy lett, és elnyerte a Miss Earth Hungary címet. Nemcsak a helyezés és az ezzel járó ismertség változtatta meg az életét, hanem már a táborban való felkészülés is. 

- Akkor derült ki számomra, hogy az arcom nem teljesen szimmetrikus. Ha egy teljesen civil, polgári foglalkozásom lett volna, akkor ez nem is izgatott volna egyáltalán. Viszont mivel egy olyan világban éltem, ahol minden a szépség körül forgott, és mindennap megkaptam, hogy "Sydney, hogy néz ki az orrod! Nem is olyan szimmetrikus. Nem olyan, mint amilyen tavaly volt" - mesélte. 

A megjegyzésekre elkezdte visszanézni 2013-as és még régebben készült képeit, és azt állapította meg, hogy ahogy a csontozata elkezdte elnyerni a végső formáját, az orra is elferdült. Ekkor még nem tudta, hogy valószínűleg gyerekkora óta van egy 90%-os orrsövényferdülése, aminek 2014-re látható jelei is lettek. Elkezdte oldalról fotóztatni magát, de modellként nem tehette meg, hogy ha kell, nem néz szembe a kamerával. 

- 18 éves koromban jöttem rá arra, hogy nem tetszik, zavar, furcsának tartottam, hogy egy évvel korábban még nem volt ilyen az orrom, miért lett ilyen. (…) Ekkor már megnyertem a Miss Earth Hungary címet az eredeti orrommal, ferdén, két és fél hónappal később pedig már a Fülöp-szigeteken kellett lennem a világversenyen. Az egyetlen lehetőség az volt, hogy másfél héten belül egyeztetek a doktorral, és meg is csináljuk a beavatkozást - osztotta meg a követőivel. 

Sydney van den Bosch nem akarta teljesen mássá átszabatni az arcát, csak azt szerette volna, ha a kissé elferdült orra olyan lenne, mint régen. A változás szerinte sokaknak fel sem tűnhetett, csak az, hogy szemből is újra bele mert nézni a kamerába. 

Geronazzo Mária fiatalon nagyon csinos nő volt

Sokak számára érthetetlen, Geronazzo Mária miért műttette az arcát természetellenesre: fiatal kori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

Ezt is szeretjük