Sydney van den Bosch újra találkozott exével: a színészt hűtlenséggel vádolta kapcsolatuk idején

Sydney van den Bosch és Baronits Gábor a Szerencsekerékben elevenítették fel kapcsolatuk részleteit.

syydney-van-den-bosch
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sydney van den Bosch és a Jóban Rosszban egykori szereplője, Baronits Gábor több mint két éven keresztül alkottak egy párt.

A színész a Szerencsekerék vendégeként árulta el, hogy Sydney a kapcsolatuk során egy félreértelmezett üzenet miatt azt hitte, hogy megcsalta.

Sydney van den Bosch és Baronits Gábor

A kellemetlen félreértés abból kerekedett, hogy a sármőr egyik barátja, akit Borbély Balázsnak hívtak, Bazsarózsa néven volt elmentve a telefonjába. 

baronits-gabor-kep
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Kiskorom óta nagyon jóban voltunk egymással, és egyszer Bazsarózsaként mentettem el a számát a telefonomba. Németországban él, beszélgettünk, SMS-eztünk, hogy mi a helyzet.

A barna szépség egyből számonkérte szerelmét, amint meglátta a szíves emojikkal tűzdelt sms-eket. 

- Annyit mondott: "Na most szépen fölmész, és elmondod, hogy mit műveltél! Láttam a Bazsarózsát." Mondom, te miről beszélsz? És anyámhoz vitt el az autóval, mintha egy óvodás lennék.

Sydney van den Bosch belátta, hogy ez az ő hibája volt, azonban kihangsúlyozta azt is, hogy volt párjának vele volt az eddigi leghosszabb kapcsolata.

- 2,5 évig voltunk együtt, ez volt Baronits Gábor leghosszabb párkapcsolata. 

Sydney van den Bosch smink nélkül

A 27 éves szépségkirálynő mindig kifogástalanul néz ki a képernyőn: szebbnél szebb ruhákban pompázik, és a sminkje is mindig különleges. A Szerencsekerék háziasszonyát teljesen festetlenül viszont csak ritkán láthatja a közönség. Épp ezért számít különlegesnek az az Insta-poszt, amit Mexikóban készített.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük