Ő Sydney van den Bosch szép anyukája: Anitától örökölte a szépségét
Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék háziasszonya és édesanyja, Anita nagyon hasonlítanak egymásra.

sydney-van-den-bosch
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sydney van den Bosch és édesanyja nagyon hasonlítanak. A Szerencsekerék háziasszonya Anitától örökölte a szépségét: mindketten szikrázóan kék szemű, ragyogó mosolyú nők.

A 26 éves modell Instagram-követői jól ismerhetik ötvenesztendős anyukáját, viszonylag gyakran szerepel a lánya oldalán. Közös fotóik alapján egyértelmű, Anita fiatalos, csinos nő, aki követi az aktuális trendeket, és éppolyan sikkes, mint a lánya.

Sydney van den Bosch édesanyja

Sajnos nem csak a külsőségeket tekintve vannak köztük átfedések: együtt küzdöttek meg a mellrákkal. Két hónap különbséggel estek át életmentő műtéten, mindkettejük mellét eltávolították.

Anita betegsége 15 évvel ezelőtt kezdődött, a harmincas éveiben járt, amikor daganatot találtak a mellében. Mivel a családjában sok volt a rákos megbetegedés, elővigyázatosságból félévente járt rákszűrésre.

- Egyszer fordult elő, hogy megcsúsztam - egy év is eltelt a két vizsgálat között, és iszonyatos szerencsétlenség, hogy épp ekkor alakult ki egy daganat. Azonnal megműtöttek, de mivel továbbra is rosszak voltak az eredményeim, az egyik mellem el kellett távolítani - mesélte a sztáranyuka a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Évekkel később a lánya beszélte rá, hogy biztos, ami biztos alapon csináltasson egy BRCA-tesztet, hiszen azzal még pontosabban megjósolható, kinek mennyi esélye van a rákra. Az eredmény pozitív lett, így muszáj volt a másik mellét is levetetnie.

Már értjük, kitől örökölte a szépségét a Szerencsekerék háziasszonya.
Már értjük, kitől örökölte a szépségét a Szerencsekerék háziasszonya.
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Mivel a betegség örökölhető, Sydney van den Bosch is megcsinálta a tesztet, ami szintén pozitív eredményt mutatott. December végén végezték el rajta a masztektómiát, míg édesanyja februárban esett át az operáción.

Ha lehet, csak még erősebbek, még szívósabbak lettünk.

- Egyszerűen örülünk, hogy élünk, és fontosnak tartjuk, hogy ilyen tabusított témákról is nyíltan beszéljünk, ha ezzel akár egy embernek is segíthetünk! Tele vagyunk célokkal, tervekkel. Most már szeretnénk letenni ezt a nagy csomagot, és csak élvezni az életet - ezt már a modell mondta a hetilapnak. 

Vasvári Vivien gyönyörű édesanyja

Vasvári Vivien a szépségét egyértelműen az édesanyjáról örökölte: a szőke, kék szemű sztár karcsú és magas, számos márka modelljeként láthattuk már. Édesanyja is a szépségiparban mozgott, 1985-ben a Miss Hungary szépségverseny döntőjébe került be, amit végül Molnár Csilla nyert. 

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük