Tolvai Reni 56 éves anyukája rengeteget fogyott: dögös ruhába bújt anya és lánya
Képeken hazánk énekesnői csinos édesanyjukkal az oldalukon, akikkel szoros a kapcsolatuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok magyar énekesnőről tudjuk, édesanyjuk számára a legfőbb példakép. Jó páran nyilatkoztak arról, milyen szoros kapocs fűzi össze őket. Sokan vannak, akik nem is szülőként tekintenek anyjukra, sokkal inkább barátnői a viszonyuk, minden titkot elárulnak egymásnak, nincs tabutémájuk, és bármikor számíthatnak a másikra.

Jó pár magyar híresség akad, akik a közösségi médiában is hangot adnak annak, mennyire szeretik az édesanyjukat. Tolvai Reni ebbe a táborba tartozik, viszonylag sűrűn oszt meg közös képet anyjáról, Georgettáról.

Énekesnők édesanyjai

Van is mire büszkének lennie, az 56 éves asszony sugárzóan szép nő, ráadásul hatalmas átalakuláson ment keresztül az utóbbi években. Anya és lánya 2020 júniusában együtt határozták el, egyszer és mindenkorra megszabadulnak a pluszkilóktól. Teljesen megreformálták az életvitelüket, az eredmény pedig nem maradt el, mindketten L-es méretűről S-esre fogytak. Kihasználják, hogy széles skáláról válogathatnak az öltözködés terén, a szexi darabok is helyet kapnak a gardróbjukban. Előfordul, hogy összeöltöznek, a dögös fazonok és bevállalós szabások mindkettejükön remekül mutatnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép anya-lánya párost alkot Tolvai Reni és Georgetta, valamint további fotókat mutatunk magyar énekesnőkről és édesanyjukról. 

Ezt is szeretjük