Suzy és Jolly lánya jó sokat nőtt: a kicsi Suzy bájos, mint egy hercegnő
Suzy és Jolly kislánya örökölte szüleitől a művészi vénát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Suzy és Jolly hosszú évekig számítottak a mulatósvilág álompárjának. A duó 2006-ban találkozott először, és már rögtön elsőre megvolt köztük a kémia. Két évvel később össze is házasodtak, majd 2012-ben megszületett közös gyermekük, a kis Suzy

Bár úgy tűnt, hogy szétszakíthatatlan egységet alkotnak, gyermekük születése után két esztendővel elkezdtek gyülekezni a viharfelhők a fejük felett. Házasságukat sokáig se veled, se nélküled kapcsolatként lehetett jellemezni, véglegesen 2019-ben váltak külön az útjaik.

Suzy és Jolly kislánya már ilyen nagy

Azóta mindegyikük éli a maga életét, de tündéri kislányuk örök kapocs köztük. A kis Suzy 2021 szeptemberében kezdte a harmadik osztályt, és azonkívül, hogy bájos, mint egy hercegnő, imád tanulni, sőt az éneklés is megy neki.

suzy-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Gyakorlatilag előbb tudott dalolni, mint beszélni, szülei egészen kiskorától kezdve hozzászoktatták a színpadhoz: már kétévesen ott tipegett mellettük a fellépéseken. Olykor ma is előfordul, hogy az anya-lánya párost együtt láthatja a közönség. 

- Szeret énekelni, amikor kisebb volt, már akkor egyfolytában énekelt. Volt egy tévéfelvétel a Muzsika TV-n futó, Házibuli Attilával című műsorban. Ennek a napján a húgom titokban elhozta a felvételre. A hozzá íródott számom közben meglepett azzal, hogy feljött énekelni. Még a lélegzetem is elállt, hirtelen nem is tudtam folytatni a szöveget - mesélt az énekesnő a neki szervezett meglepetésről a Reggeliben.

suzy-2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Annak ellenére, hogy a kilencéves kislány ilyen otthonosan mozog a rivaldafényben, mégsem erre a pályára készült. Egy teljesen más szakma érdekli, légiutas-kísérő szeretne lenni.

Az RTL Klub műsorában azt is elárulta, hogy anyukájával nem klasszikus szülő-gyerek kapcsolat van köztük. A legjobb barátnői egymásnak, minden titkot megosztanak, és mindenhová együtt mennek.

Kökény Attila kisebbik fia

Az énekes kisebbik fiát, Lalikát akkor ismerte meg a nagyközönség, amikor édesapja 2010-ben, a Megasztár ötödik évadában szerepelt: a Könnyű álmot hozzon a szél című dalt énekelte a fináléba jutásért, amikor a négyéves kisfiú beszaladt hozzá a színpadra. A kicsi fiú mára jóképű tinédzser lett, 2021 augusztusában már 15. születésnapját ünnepelte. 

Ezt is szeretjük