Jolly jóképű fia kapott hideget-meleget a Sztárban Sztár leszek! zsűrijétől
Jolly fia, Tarcsi Szilveszter is színpadra állt a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly 19 éves fia, Tarcsi Szilveszter mixerként dolgozik egy budapesti bárban, de szeretné híres apja hátszele nélkül, a maga erejéből kipróbálni, hogyan boldogul a színpadon. 

- A zene kiskorom óta foglalkoztat, mindig próbáltam utánozni az előadókat, és követtem a Sztárban Sztárt. Mindig arról álmodoztam, hogy de jó lenne egyszer ott állni a színpadon - mondta bemutatkozó kisfilmjében a Sztárban Sztár leszek! című műsorban. 

Jolly fia a Sztárban Sztár leszek! című műsorban

Azt is elárulta, hogy mivel kiskorában sokat piszkálták híres apja miatt, megfogadta, hogy semmilyen társaságban nem hangoztatja, kinek a gyereke. A TV2 szórakoztató műsorának zsűritagjai meglepődtek, amikor a bemutatkozása után kiderült, ő Jolly fia. Majka és Tóth Gabi szája is tátva maradt a csodálkozástól, Pápai Joci pedig megdöbbenve jegyezte meg, nem gondolta volna, hogy az énekesnek ekkora fia van.  

majka
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

- Most, hogy mondod, hogy Jolly az apád… tényleg, teljesen úgy nézel ki! Jóképű gyerek vagy. Jollyra sok mindent lehet mondani, de jóképű csávó, ezt nem lehet elvenni tőle - jegyezte meg Majka. 

Tarcsi Szilveszter Curtis Lehetne újra február című dalát adta elő, amivel a zsűritagok körében felemás sikert aratott. Többen szóvá tették, hogy éneklés közben végig a cipőjét bámulta. 

- Azt hittem, hogy a végén fölveszed, amit végig néztél lent. Kicsit fura volt, hogy nem vontál be engem - mondta Tóth Gabi, akivel Pápai Joci is egyetértett, azt mondta, őt nagyon zavarta a srác bezárkózása. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azt hittem, hogy onnan, lentről olvasod a szöveget - kontrázott Majka, akinek Tarcsi Szilveszter azt mondta, ez volt az első komolyabb fellépése. 

jolly-fia2
Fotó: TV2

- Ha őszinték vagyunk, kicsit jó, hogy Jolly a fater, mert pont azt nem bírom benne, hogy nagyon gejl a videóklipekben, nagyon sok, ő meg nagyon kevés volt, tehát visszavettél a faternak a nagyon exhibicionista stílusából, ami nekem kicsit szimpatikus is volt.

De ettől függetlenül a produkciónak nem tesz az jót, ha végig a cipő orrát bámulod, mintha szégyellnéd magad.

Annál egy picit magabiztosabbnak kell lenni, csak meg kell tanulni, mennyit kell tölteni a pohárba, hogy ne folyjon ki, ne legyen nagyon csöpögős - tette hozzá Majka.

Tarcsi Zoltán, vagyis Jolly, és fia, Tarcsi Szilveszter.
Tarcsi Zoltán, vagyis Jolly, és fia, Tarcsi Szilveszter.
Fotó: Instagram/Jolly, TV2/Sztárban Sztár leszek!

Tóth Gabi közölte, Tarcsi Szilveszter felkeltette az érdeklődését a hangszínével és a pontos éneklésével, egy dallamosabb számmal is szívesen meghallgatná. Ha szavaznak, ő mindenképp igent mond. Majka azt mondta, odadobja Gabinak, Köllő Babett nemet mondott, ahogy Pápai Joci is, így végül Tarcsi Szilveszter továbbjutott Tóth Gabi csapatának tagjaként.  

Kökény Attila fia, Lali

Az énekes kisebbik fiát, Lalikát akkor ismerte meg a nagyközönség, amikor édesapja 2010-ben, a Megasztár ötödik évadában szerepelt: a Könnyű álmot hozzon a szél című dalt énekelte a fináléba jutásért, amikor a négyéves kisfiú beszaladt hozzá a színpadra. A kicsi fiú mára jóképű tinédzser lett, 2021 augusztusában már 15. születésnapját ünnepelte. 

Ezt is szeretjük