A Fabulonnal lett a 70-es évek szexszimbólum modellje: Sütő Enikő 64 évesen így néz ki

Sütő Enikő 64 évesen is bomba formában van, az egykori modell kortalan szépség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sütő Enikő a ’70-es években robbant be a magyar modellvilágba, manapság a szakmai utánpótlásképzés és a tehetséggondozás oszlopos képviselője.

64 évesen is irigylésre méltó az alakja, fiatalosan és mindig csinosan jelenik meg, akárcsak fiatal korában.

Sütő Enikő 2022-ben

Sütő Enikő a Fabulon márka arcaként szerzett nevet magának a modellszakmában. Az ikonikus fényképet Fenyő János készítette róla 1974-ben: a meztelen hátú, szűk farmeres modell lenyűgözően szexi volt. 

fortepan 89058
Fotó: Fortepan/Urbán Tamás

- Sosem volt előttem, hogy modell leszek. Színésznőként vagy jogászként mindig el tudtam volna képzelni magamat. A megtett utamat pedig talán úgy tudnám leírni, mint egy régi Moszkvics és egy Ferrari között eltelt időt. Élményekkel, emlékekkel és tapasztalatokkal teli közel fél évszázad van mögöttem - mesélte az Instyle magazin őszi számában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egykori modell anyai ösztöne nagyon erős, bár saját gyermeke nincs, a népszerű modelliskolájában megforduló tanítványait úgy kezeli, mintha sajátjai lennének. 

- Mivel saját gyermekem nincs, őirántuk teljesedik ki a legjobban minden egyes anyai ösztönöm. Nagyon erősen kell használnom az érzelmi intelligenciám és a rájuk való kapcsolódást, amivel megértem a gondolkodásukat vagy azt, ami bennük van.

A sztár szerint a szépségideálok változása teljesen természetes, a fiatalokon és tanítványain érzi a legjobban a kinézetük miatt rájuk nehezedő nyomást.

- Valószínűleg én leszek a nagy kivétel azzal, amit most ki merek mondani, de annak idején csak egy szűk réteg számára volt megengedett és elérhető a retusálás. Ma viszont mindenki számára az lett. Miért lenne baj, hogy mások is szeretnék megtapasztalni vagy használni ezeknek az előnyeit? Ha ők így érzik jól magukat, tegyék. A hamis világ mindig is jelen volt, csak nem volt ennyire kézzelfogható és látványos.

Sütő Enikő hatvan fölött jó pár évet letagadhatna a korából. Öltözködése is fiatalos, ahogyan ő maga is, kortalan szépségén nem fog az idő. Büszke arra a nőre, aki a tükörből visszanéz rá, fotói önbizalmat sugároznak. Szívesen posztol miniszoknyás képeket, és a rövidebb darabokat sem veti meg, csinos alakján bármilyen ruha jól mutat.

- Van bennem egy tudat alatti exhibicionizmus, ami miatt kifejezetten szeretem hangsúlyozni az öltözködésemben, hogy még nem vagyok olyan idős, hogy ezt és azt ne vehessem fel. Szeretem a szűkebb és színesebb darabokat. Úgy gondolom, a saját ízlésünkbe nem férnek bele a kor vagy divat által megszabott szabályok. Én 64 évesen is imádok önmagam lenni és elégedett lenni azzal, amit látok.

Marcellina bikiniben

Marcellina bikinis képet posztolt a nyaralásáról. Köztudott róla, hogy szereti a szexi és bevállalós stílusú ruhákat. Ha műsorokban szerepel, gyakran vesz fel mélyen dekoltált darabokat vagy dögös miniket. A 69 éves énekesnő rajongóinak leesett az álla a tengerparton készült felvétel láttán, nem győzték dicsérni kedvencük bomba alakját.

Ezt is szeretjük