"Genetikai csoda!" A 69 éves Marcellina bikiniben eszméletlenül dögös
Marcellina narancssárga bikiniben mutatta meg magát a tengerparton. Nem győztek bókolni neki.

marcellina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marcellina bikinis képet posztolt a nyaralásáról. A 69 éves énekesnő rajongóinak leesett az álla a tengerparton készült felvétel láttán, nem győzték dicsérni kedvencük bomba alakját.

Köztudott róla, hogy szereti a szexi és bevállalós stílusú ruhákat. Ha műsorokban szerepel, gyakran vesz fel mélyen dekoltált darabokat vagy dögös miniket. 

Marcellina bikiniben

Bikiniben azonban nem sűrűn mutatta meg magát. A narancssárga kétrészesben tisztán látszik, kirobbanó formában van. Lapos a hasa, és formásak a lábai.

A kommentszekciót olvasva egyértelmű, követői is egyetértenek ezzel, röpködtek a bókok a hozzászólások között.

"Genetikai csoda!"

"Ez igen. Nekem te vagy a sztár."

"Csodásan nézel ki!" - fogalmaztak a kommentelők.

Az előadó a nyár utolsó hónapjára tartogatta a kikapcsolódást. A bejegyzésben azt írta, kicsit besokallt az itthoni dolgoktól, úgy érezte, ki kell szabadulnia a mókuskerékből, hogy feltöltődjön.

"Nagyon elegem volt mindenből! Kell ez a totális kikapcsolás! Drukkolok, hogy ti is így tegyetek, egy kicsit magatokra gondoljatok!"

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Life TV/Ébredj Velünk!

Ezt is szeretjük