Az 52 éves Barta Sylvia tűzpiros bikiniben: mintha márványból faragták volna
Képeken hazánk ötven feletti sztárjai strandolás közben. Barta Sylvián kívül többen büszkélkedhetnek irigylésre méltó alakkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy Barta Sylvia tűzpiros bikinis fotójára özönlöttek a bókok: a horvát tengerpartról jelentkezett be az Instagramra, azonban követői képtelenek voltak a táj szépségében gyönyörködni, túlságosan elvonta a figyelmüket az, milyen bomba alakja van a TV2 csatorna 52 éves időjósának.

Ahogy szokták mondani, „nem a szél hordta össze” a híresség irigylésre méltó formáját, rengeteget tesz azért, hogy fitt, egészséges és karcsú maradjon. Elég csak végigpörgetni az oldalát ahhoz, hogy tudjuk, a mozgás központi szerepet játszik az életében. 

Barta Sylvia piros bikiniben

Zumba- és aerobikoktatóként nem csak műveli, tanítja is a mozgás művészetét, így nem telik el úgy egy napja, hogy ne sportolna. Sőt a televíziós munkája is összekapcsolódott aktív életmódjával, Mozdulj! című rovatában hírességekkel karöltve próbál ki különböző edzésformákat. Mindennek megvan a gyümölcse: a kommentelők azt írták rá, olyan a teste, mintha márványból faragták volna.

Barta Sylvia tökéletes alakját rengetegen dicsérik, de nem ő az egyetlen magyar sztár, aki az ötvenes éveiben jár, és lépten-nyomon lenyűgözi az embereket azzal, milyen fitt. Képes összeállításunkban további hírességeket láthatsz bikiniben és fürdőruhában.

Ezt is szeretjük