Az 52 éves Barta Sylvia tűzpiros bikiniben: mintha márványból faragták volna

Képeken hazánk ötven feletti sztárjai strandolás közben. Barta Sylvián kívül többen büszkélkedhetnek irigylésre méltó alakkal.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy Barta Sylvia tűzpiros bikinis fotójára özönlöttek a bókok: a horvát tengerpartról jelentkezett be az Instagramra, azonban követői képtelenek voltak a táj szépségében gyönyörködni, túlságosan elvonta a figyelmüket az, milyen bomba alakja van a TV2 csatorna 52 éves időjósának.

Ahogy szokták mondani, „nem a szél hordta össze” a híresség irigylésre méltó formáját, rengeteget tesz azért, hogy fitt, egészséges és karcsú maradjon. Elég csak végigpörgetni az oldalát ahhoz, hogy tudjuk, a mozgás központi szerepet játszik az életében. 

Barta Sylvia piros bikiniben

Zumba- és aerobikoktatóként nem csak műveli, tanítja is a mozgás művészetét, így nem telik el úgy egy napja, hogy ne sportolna. Sőt a televíziós munkája is összekapcsolódott aktív életmódjával, Mozdulj! című rovatában hírességekkel karöltve próbál ki különböző edzésformákat. Mindennek megvan a gyümölcse: a kommentelők azt írták rá, olyan a teste, mintha márványból faragták volna.

Barta Sylvia tökéletes alakját rengetegen dicsérik, de nem ő az egyetlen magyar sztár, aki az ötvenes éveiben jár, és lépten-nyomon lenyűgözi az embereket azzal, milyen fitt. Képes összeállításunkban további hírességeket láthatsz bikiniben és fürdőruhában.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük