Meglepő, Istenes Bence helyett ki lett a 2021-es Survivor műsorvezetője

A 2021-es Survivor új műsorvezetővel és minden eddiginél több fordulattal várja a nézőket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub 2003-ban indította el a Survivor című műsorát, amelynek első két évadát Stohl András vezette. 

A 2004-es második évad után 13 év kihagyással a kereskedelmi csatorna 2017-ben Istenes Bence műsorvezetésével élesztette fel a műsort, amit a következő évben is ő vezetett. 

Survivor 2021 műsorvezetője

Az RTL Klub a 2020-as év első napjaiban jelentette be, hogy ismét elindítja a túlélőshow-t, márciusban azonban a csatorna vezetősége közleményt adott ki arról, hogyan érinti műsorait a világjárvány. "A kialakult egészségügyi helyzetben, a produkciós céggel közösen az RTL Magyarország úgy ítélte meg, hogy a Fülöp-szigeteki forgatás nem megvalósítható, így a Survivor idén nem kerül képernyőre" - írták akkor.

Istenes Bence a Survivor 2018-as, negyedik évadában.
Istenes Bence a Survivor 2018-as, negyedik évadában.
Fotó: RTL Klub

Az RTL Klub tervei szerint a Survivor idén újra a képernyőn, és minden eddiginél több fordulatot ígér. A 2021-es évadban civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze az erejüket. A vállalkozó szellemű versenyzők már jelentkezhetnek a műsor oldalán, és a legjobbak egzotikus helyszínen mérik össze majd a kitartásukat, taktikai tudásukat, teherbíró képességüket a hazai hírességekkel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Joe nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. 

enb-joe
Fotó: RTL Klub

Varga Miklós, művésznevén Joe 2013-ban tűnt fel az RTL Klubon az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban. 2020 őszén A Konyhafőnök VIP-ban mutatta meg, hogy nem csak az edzőteremben és a küzdősportok terén, hanem a konyhában is jól elboldogul. A középdöntő második szakaszában esett ki. 

Istenes Bence és Csobot Adél németországi otthona

Istenes Bence és Csobot Adél Münchenben élnek két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén. Igazi mesebeli környezet veszi őket körül, mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban. Van, hogy még őzek és nyulak is besétálnak a kertjükbe. 

Istenes Bence és Csobot Adél otthona - Mesebeli helyen élnek az erdő szélén

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük