Südi Iringó 2006-ban robbant be a Szombat Esti Lázzal: a párjával vidéki életre cserélték a pörgést
Südi Iringó öt évadon keresztül táncolt a produkcióban olyan sztárok oldalán, mint Hajas László, Stohl András vagy Istenes Bence.

südi-iringó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olyan táncos műsorok, amelyekben jól ismert hírességek lépnek a parkettre profik oldalán, a tengerentúlon és hazánkban egyaránt népszerűek. A magyar nézők 2006-ban ismerhették meg a formátumot, az év áprilisában tűzte műsorára először az RTL Klub a brit BBC csatorna Strictly Come Dancing című show-jának magyar változataként a Szombat Esti Lázat.

A produkcióban nem csak azt tudhattuk meg, hogy hazánk csillagai milyen kecsesen keringőznek, vagy mennyire lazán tekerik a csípőjüket a latin táncok közben, jó pár versenytáncossal is megismerkedtünk. 

Südi Iringó és párja vidéki élete

Südi Iringót rögtön az első évadban megkedvelték a nézők Hajas László partnereként, így nem meglepő, hogy a készítők az összes további szezonra visszahívták. Másodjára Somló Tamás oldalán tűnt fel, majd Stohl András és Istenes Bence párja volt, az utolsó etapban pedig Heilig Gábort vezette be a táncművészet rejtelmeibe.

südi iringó 1
Fotó: RTL Klub/Szombat Esti Láz

Azzal, hogy bekerült a köztudatba, teljesen megváltozott az élete. Felismerték az utcán, a táncstúdiójába özönlöttek a tanulók, és fellépésről fellépésre járt. Bár mindezt nagyon élvezte, pár évvel ezelőtt tudatosan döntött úgy, hogy visszavonul a média világából.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A mai világban, azaz a közösségi média világában inkább bántás éri az embert, amiből én biztosan nem kérnék. Emiatt nagyon örülök, hogy akkor, nem pedig most szerepelek a médiában - mesélte a Story magazinnak 2021 októberében.

Bár a 39 esztendős táncosnő bevallottan nem szereti a változásokat, párjával hatalmas fába vágták a fejszéjüket, eladták a budapesti házukat, és vidékre költöztek.

- Vettünk egy telket, amire hamarosan elkezdünk építkezni. Most még bozótot irtunk, fát vágunk, kerítést építünk - és hogy mindezt élvezni is fogom, pesti lányként sosem gondoltam volna.

Ha kiülnek a szabadba, ma már nem a nagyváros zaját hallgatják, a csöndet egyedül a madárcsicsergés és a szarvasbőgés töri meg.

Annyira pörgős 20 év van mögöttem, hogy jelenleg nem vágyom másra, mint elvonulni a világ zajától.

Keleti Andrea bomba alakja

Keleti Andrea megmutatta, hogy egy nő ötven fölött is megszabadulhat a súlyfeleslegtől, és lehet egyszerre dögös és csinos. Képes összeállításunkban te is megnézheted a képeit!

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük