Südi Iringó volt a Szombat Esti Láz sztárja - Ma varrodát üzemeltet
Südi Iringó táncórákat ad, és üzletasszonyként több vállalkozásba is belefogott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Südi Iringót 13 évvel ezelőtt az egész ország a szívébe zárta, amikor 2006 tavaszán az RTL Klub Szombat Esti Láz című szórakoztató műsorának profi táncosaként mutatkozott be. 

Az öt évadot megélt műsorban elsőként Hajas László volt a partnere, majd Somló Tamással, Stohl Andrással, Istenes Bencével és végül 2014-ben Heilig Gáborral ropta. Az elmúlt öt évben már csak nagyon ritkán szerepelt, mert úgy érezte, sokszor kiforgatták a szavait. 

Südi Iringó a Szombat Esti Láz sztárja volt

Südi Iringó hálás azért, hogy szerepelhetett a Szombat Esti Lázban, mert szerinte, ha nem így történik, ma nem tartana ott, ahol: ismertséget és szerelmet is hozott a műsor. 

sudi-iringo-szombat-esti-laz
Fotó: RTL Klub

- A mai napig odajönnek hozzám az utcán, rám mosolyognak, megsimogatnak, megszólítanak. Ebből a népszerűségből tudtam felépíteni a tánciskoláimat. Lehet, hogy nélküle is ment volna, csak sokkal hosszabb idő alatt - vallotta be 2019 szeptemberében a Story magazinnak

A párját is a műsornak köszönheti: egy nagy cég felkérte, hogy legyen az arcuk. Óriásplakátokon is szerepelt, így ismerte meg Zsoltot, akivel ma már közös vállalkozásuk is van. Három évvel ezelőtt Békéscsaba mellett átvették az ott található varrodát, ami korábban a 37 éves sztár táncruháit is összeállította. Ma már több sportág egyenruhái is itt készülnek. 

- Zsolt hetente kétszer ingázik Budapest és Békés között, de egy másik irányba is kell majd mennie, mivel Székesfehérváron is nyitunk egy üzemet: ott papírból készítünk szívószálat - mesélte a hetilapnak. 

Az ötletet az adta, hogy 2021-től mindenhol betiltják a műanyag szívószálakat. Október végén azt nyilatkozta, hogy napokon belül megérkeznek Kínából a gépek is, reményei szerint decemberben elkezdődhet a gyártás, januárban pedig piacra léphetnek. 

Südi Iringó a Szombat Esti Láz óta külsőre nem sokat változott. Bár hízásra hajlamos, ezért odafigyel arra, miből és mennyit eszik, szerinte részben a jó géneknek köszönheti, hogy még mindig kislányosan néz ki.  

- Apa és anya is elmúlt hatvan, alig van ősz hajszáluk, és a munkabírásuk is páratlan. Apukám szigetelő szakemberként dolgozott Ausztriában, és amióta nyugdíjas, ugyanezt csinálja itthon. Anya egy nagy biztosítási vállalat csúcsvezetője, ötvenévesen kezdett nálam társastáncot tanulni, azóta sem hagyta abba - árulta el a barna szépség. 

Az X-Faktor énekesnői így megváltoztak

Az X-Faktor 2010 óta fut Magyarországon, az RTL Klub idén ősszel indította el a kilencedik évadot. Muri Enikő 2011-ben a második helyezett és az évad legjobb női hangja lett. A befutott énekesnő sokszor változtatta a külsejét, napjainkban a szőkére esküszik. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Ezt is szeretjük