Südi Iringó 16 éve a Szombat Esti Lázzal robbant be: ezért tűnt el a rivaldafényből
Südi Iringó jó pár éve nem szerepelt sehol, most a Palikék Világa by Manna műsorában elárulta, hogyan alakult az élete a hírnév után.

sudi-iringo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2006 áprilisában indult el a Szombat Esti Láz: az RTL Klub táncos show-műsorában nyolc közismert ember lépett a táncparkettre, hogy profi partnere oldalán megmutassa tánctudását a közönségnek. Südi Iringó nevét ekkor ismerte meg az ország, az első évadban Hajas Lászlóval ropta, majd Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és végül Heilig Gábor következett. 

A táncművész az elmúlt években eltűnt a rivaldafényből, interjút is csak ritkán ad. Ennek okáról is beszélt a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Hová tűnt? című műsorában. 

Hova tűnt Südi Iringó? 

Südi Iringó saját bevallása szerint olyan életet él, amilyenben jól érzi magát. Párjával Székesfehérváron élnek, tavaly júliusban adták el Budapesten a családi házukat, akkor költöztek a vidéki városba, ahol nemsokára építkezni fognak. 

sudi-iringo-2022
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna/Hova tűnt?

- Szívószálgyártó üzemet hoztunk létre Székesfehérváron, ahol gyakorlatilag azonkívül, hogy gyártottuk a szívószálat, eladásra nem került sor. Hiába voltak itt időben a gépek, úgy gondoltuk, hogy egy kicsit elkéstünk ezzel a projekttel. Mivel varrodánk is van, ezért a varroda bővítéséből adódóan a szabászat jött föl Fehérvárra, és a tánctanítás mellett most a szabászaton is dolgozom: terítek, rajzolok, a fiúk meg szabnak. Még tanulom, de tudok segítséget kérni a varrodavezetőtől.

Három évvel ezelőtt egy kínai út során jött az ötlet, hogy papírból készült szívószálakat gyártsanak a párjával. Jó ötletnek tűnt, a hazatérésük után három hónappal adták ki itthon a rendeletet a műanyag szívószálak betiltásáról. A Covid azonban keresztülhúzta a számításaikat, bezártak az éttermek, mozik, fesztiválok, sehova nem tudták eladni azt, amit legyártottak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Südi Iringó hisz abban, hogy több lábon kell állni. Szerencsére a varroda a világjárvány idején nagyon beindult. Úgy gondolja, hatvanévesen már nem szeretne táncolni, ám a visszavonulásnak még nem jött el az ideje.

Nem szeretnék az az öregasszony lenni, akit nem lehet a színpadról elküldeni.

Tudjam, mikor van itt az ideje annak, hogy már nem kell szerepelni - ecsetelte a 39 éves sztár. 

Palik Lászlónak bevallotta, hogy táncos műsort bármikor szívesen vállalna, mert azok nagyon meghatározó szerepet töltöttek be az életében, de a más típusú felkéréseket eddig sorra elutasította. Éneklős műsorba is hívtak, de nemet mondott, mert szerinte ügyetlen az éneklésben, emiatt a feladatokat nem tudná viccesre venni. 

- Nagyon sok helyre hívtak: menjek főzni, dzsungelbe, menjek ide, menjek oda. Az nem én vagyok! Lehet, hogy meg tudtam volna csinálni, csak nem biztos, hogy jól éreztem volna magam benne.

Azt is hozzátette, a Dancing with the Stars versenytáncosai a húszas éveik közepén járnak, pont abban a korosztályban, amiben a Szombat Esti Láz idején ő is volt. Vannak dolgok, amikben az ember huszonévesen bírja a strapát, negyvenévesen kevésbé, hatvanévesen pedig már nem is kell, hogy bírja. 

Bálint Antónia munkája ma

Bálint Antónia egy csapásra ismertté vált, amikor 1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Hét esztendeje eltűnt a rivaldafényből. Ő maga döntött úgy, hogy nem kíván már szerepelni, visszavonul, és teljesen civil életet él. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük