Straub Dezső ritkán látott lányával a címlapon: Napsugár már 18 éves
Straub Dezső és Napsugár közös címlapfotón szerepeltek. A 18 éves lány nemcsak szép, hanem okos is.

straub-dezső-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Straub Dezső ötvenéves múlt, amikor megszületett egyetlen lánya. Napsugár a színész-rendező harmadik gyermeke, első házasságából született két fia, Dezső és Péter már felnőtt férfiak.

Napsugár is nagykorú már: 18 évesen bájos, fiatal nőként pózolt édesapja mellett a ritka címlapfotón.

Straub Dezső lánya

A friss képen jól látszik, kék szemét és sötét haját az apjától örökölte, de nem csak ebben ütött rá, éppolyan kreatív, és ugyanannyira sokszínű az érdeklődési köre.

Straub Dezső és lánya édesanyja már nincsenek együtt, Napsugár az anyukájával és a nagyszüleivel lakik Budakeszin. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne találkozna sűrűn az apjával: a hétvégéken és az iskolaszünetekben szoktak közös programokat csinálni.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Régebben elkísért a fellépéseimre, színházi előadásaimra. Nagyon okos lány, angolul és spanyolul tanul, gyakran szerepel szavalóversenyeken, és nyolc-tíz éves korától verseket ír - mesélte a Meglepetés magazin interjújában a büszke apuka.

Napsugár szorgalmas lány, akit sosem kell nógatni a tanulásra. A színész kamaszkorában leült vele, hogy értékrendekről beszéljenek, az atyai tanácsa pedig meghallgatásra talált.

straub dezső.png
Fotó: TV2/Mokka

- A lányom nem dohányzik, nem alkoholizál, nem drogozik, és a párkapcsolati dolgait is jól kezeli. Lehet, hogy konzervatív vagyok, de szerintem egy lány jó hírneve, erkölcse az egyik legfontosabb erény.

Straub Dezső azt is elárulta, a középiskolás Napsi pszichológusnak készül, de nem csupán ez az egy pálya vonzza. Korábban a színészettel és a cukrászattal is kacérkodott.

Gáspár Laci 20 éves lánya koszorúslányruhában

Gáspár Laci lánya, Miriam egy mályvaszínű, földig érő estélyiben ment a lagzira. A mélyen dekoltált fazon nőiessé tette az összhatást, amit egy élénk rózsaszín, magas sarkú szandállal egészített ki.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük