Stohl András és Vica nászútja a Maldív-szigeteken: álomszép helyeken jártak
Stohl András és felesége tavaly nyári esküvőjük után most voltak nászúton.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András tavaly nyáron vette feleségül szerelmét, de a nászútjukat elhalasztották, mert azt remélték, idén biztonságosabb lesz külföldre utazni. 

A számításaik nem jöttek be, de mivel nem akarták az utat tovább halogatni, másrészt a színésznek a színházak leállása miatt most van szabadideje, elrepültek egy hétre a Maldív-szigetekre. A meseszép kiruccanásról fotókkal együtt a Story magazinnak számoltak be. 

Stohl András és Vica nászútja

Természetesen minden óvintézkedést betartottak, vérvételen és tesztelésen is voltak, a szigorú szabályoknak megfelelve pedig a szigetországban már maszk nélkül élvezhették a nyaralást, ugyanis csak egészséges emberek léphetnek be az ország területére, nem kellett tartaniuk a megbetegedéstől.

Öt és fél éve vannak együtt, de három napnál tovább eddig nem voltak távol a gyerekektől, ez volt az első egyhetes nyaralásuk. A kicsik hiánya mellett csak az volt furcsa, hogy mindketten lazíthattak, Vicának sem kellett a háztartással foglalkoznia. 

Gyönyörű helyen szálltak meg, a faházuk udvarán medence, húsz méterrel arrébb az Indiai-óceán várta őket, amelynek világát kajakkal és búvárkodva fedezték fel. 

- Varázslatos élmény volt, ahogy bal kéz felől ott volt mellettünk a korallzátony, és a két méter mély, türkizkék víz, kicsit jobbra fordulva viszont sötétkék óceán tárult elénk, alattunk pedig elterült az egyre sötétülő, végeláthatatlan mélységű szakadék. Egyszerre volt félelmetes és lenyűgöző - áradozott a színész a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Úgy tervezik, a következő útjukra a gyerekeket is magukkal viszik, de azok között saját csemete egyelőre nem lesz. Amikor az óvodás Bandika már iskolás lesz, újragondolják a témát. 

- Bár nagyon családcentrikusak vagyunk mindketten, és a nővérem is úgy engedett utunkra, hogy csináljunk kisbabát a nászúton, a családbővítés nem volt a programterv része. A jövőben nem zárjuk ki ennek a lehetőségét, de egyelőre nem tervezünk gyereket.

Stohl András legkisebb lánya, Franciska

A színész két idősebbik lánya az első házasságában született, Luca 27 éves, Rebeka pedig 24. A legfiatalabb Stohl lány születésnapját tavaly ősszel ünnepelték, ritka közös fotó is készült, amelyen Stohl András mind a négy gyermekével látható. A kamasz Franciska kész kis hölgy lett.

Ezt is szeretjük