Stohl András felesége híradós lett: Vica örömmel állt kamera elé
Stohl András felesége, Vica jövő héttől a Story-híradót vezeti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl Andrásnak nemcsak a legidősebb lánya állt kamerák elé, hanem a felesége, Stohl Vica is. 

A táncművész Stohl Luca volt a FEM3 Café műsorvezetője, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, illetve a Vigyázat, szülővel vagyok! netes riportere, 2018-ban a Ninja Warrior Hungary második évadát vezette Till Attilával és Kasza Tiborral, 2020 őszén pedig a Dancing with the Starsban a kulisszák mögött készített interjúkat a szereplőkkel, miközben apja a műsort vezette Kiss Ramónával.

Stohl András felesége híradós lett

Az 54 éves színész-műsorvezető felesége is tévézni fog: elvállalta a Story magazin felkérését, és a próbafelvételek után ő lett a műsorvezetője a Story-híradónak: jövő héttől csütörtökönként Stohl Vica számol be a sztárvilág legfrissebb híreiről. Nemcsak férje, hanem Stohl Luca is biztatta. 

- Örömmel álltam a kamera elé, nem ismeretlen számomra a szereplés, hiszen sokat szerepeltem színpadon. Egyáltalán nem izgultam, inkább csak izgatott voltam - mesélte a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Stohl Vicával általános iskolai tanára megszerettette a zenét, táncot, színházat. 14 évesen kollégista lett, Nagykállóban drámatagozatos gimnáziumba járt, emellett Nyíregyházára járt alapfokú művészeti iskolába, ahol néptáncot tanult. Amikor azonban húszévesen Budapestre került, szembesült azzal, hogy a táncoslét nagyon bizonytalan, ezért elkezdett a vendéglátásban dolgozni és a tanítóképzőre járni. Épp a Centrál Színház büféjét vitte, amikor megismerkedett Stohl Andrással. 

Tanítói diplomája után, 35 évesen beadta a jelentkezését az egyetemre pszichológia szakra, mert szeretne terapeuta lenni. 

- András mindenben támogat. Tudja, hogy ez az idilli időszak, hogy mindig otthon vagyok a család mellett, nem tarthat örökké, hiszen amikor megismert, akkor is három munkahelyem volt. Az önállóságom is szereti bennem - árulta el a hetilapnak. 

Stohl András legkisebb lánya, Franci

Stohl Luca 28 éves, Rebeka 24 esztendős, de már a színész legkisebb lánya, Franciska is 12 és fél éves. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sokat nőtt, és milyen szép kamasz lett Stohl András legfiatalabb lányából.  

Ezt is szeretjük