Ellenszenvből szövődött szerelem a két színész között: Szervét Tibor és Stefanovics Angéla egy pár
Stefanovics Angéla a Manna FM reggeli műsorában beszélt arról, hogy Szervét Tiborral egy párt alkotnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges módon érkezett a szerelem Stefanovics Angéla életébe: a Jászai Mari-díjas színésznő és egy kollégája, akivel korábban nem kedvelték egymást, a tavaszi karantén idején találtak egymásra. 

A 41 éves sztár erről a Reggeli Manna című rádióműsor hétfői adásában beszélt Hudák Anitának és Hepi Endrének - szúrta ki a Blikk

Szervét Tibor és Stefanovics Angéla egy pár 

- Mindenki összezárva, meg különzárva… ki gondolná azt, hogy bárkivel is összejössz, mert ugye otthon vagy? Az történt, hogy felhívott egy régi kollégám, hogy ez-e még a számom. Ezzel a béna dumával! Mondtam, hogy igen, és elkezdtünk beszélgetni. Én jógát tanulok, oktatom is most már, és ő is foglalkozik ehhez hasonló dolgokkal, meseterápia, coaching - kezdte a történetet a Manna FM műsorában.  

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatban Stefanovics Angéla a címszereplő (Stohl András) feleségét alakítja.
Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatban Stefanovics Angéla a címszereplő (Stohl András) feleségét alakítja.
Fotó: TV2

Azt is elárulta, hogy több mint tíz évvel ezelőtt szerelmeseket játszottak, de akkoriban nem nagyon kedvelték egymást. A telefonhívás aztán mindent megváltoztatott, a színésznő, aki a TV2 Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatában játszik, és a Becsúszó szerelem című új magyar vígjátékban is főszereplő, párja nevét is elárulta. 

Szervét Tibor és Szávai Viktória a Duna Tv Csak színház és más semmi című sorozatában.
Szervét Tibor és Szávai Viktória a Duna Tv Csak színház és más semmi című sorozatában.
Fotó: MTVA/Bara Szilvia

- Végül is elárulhatom, mert lehet, hogy együtt maradunk, úgy néz ki. Szervét Tibor. Nekünk ez a pandémia tökre bejött. Tibi mondta, hogy ha egy százas lista lenne, akkor mi biztosan benne lennénk az első négyben, akikre azt mondják, tuti, hogy nem. 

Stefanovics Angéla, aki Anzselika Habpatron néven vicces videókat készít, azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy Szervét Tibor szerint jól főz. Közös bennük, hogy nem esznek húst, emellett a bioritmusuk is hasonló. 

A 2020-as Glamour-gála sztárpárjai

Lovas Rozit, A mi kis falunk színésznőjét Az év színésznője kategóriában jelölték a szeptember végén megrendezett 12. Glamour Women of The Yearen. A 34 éves sztár először állt a fotósok elé férjével, a dramaturg Horváth János Antallal, akinek április 3-án mondta ki a boldogító igent. Kisfiuk, János Misa május közepén jött világra. Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Glamour Women of The Year szerelmes sztárpárjait.

Ezt is szeretjük