Stana Alexandra édesanyja dögös nő: a Dancing with the Stars táncosnője nagyon hasonlít Ildikóra
Stana Alexandra és Ildikó hasonlóságát még látványosabbá teszi, hogy gyakran öltöznek ugyanolyan ruhába.

stana-alexandra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars gyönyörű táncosnője, Stana Alexandra biztosan sokszor hallotta a jól ismert mondást: ”nézd meg az anyját, vedd el a lányát”. Édesanyjával annyira hasonlítanak, szinte a tükörképei egymásnak.

Érdekes, a táncosnőről kisgyermekként még mindenki azt állította, az édesapjára ütött: ugyanolyan szőke haja volt, mint neki. 

Stana Alexandra anyja

Ám ahogy telt az idő, egyre jobban mélyült el a hasonlóság közte és anyukája között, azután pedig, hogy ő is ugyanolyan fekete árnyalatú frizurát kért a fodrászától, mint Ildikó, szinte ikrek lettek.

stana-alexandra
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Apróságokban is hasonlítunk, például abban, ahogy lépünk. Van egy-két olyan fotónk, ahol teljesen egyformán áll a lábfejünk. A testünk felépítése is nagyon hasonló - ecsetelte a fekete hajú szépség a Tények Pluszban.

A vagányságot is Ildikótól örökölte, aki végtelenül fiatalos anyuka, gyakran öltözik ugyanolyan ruhába, mint a lánya. Annak idején orrpiercinget is egy időben csináltattak, amelyet mindketten a mai napig viselnek.

Pirner Alma édesanyja bikinis bombázó

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük