10 kilót fogyott Nacsa Olivér válófélben lévő felesége - Pár hónap alatt adta le a pluszkilókat
Somossy Barbara pár hónap alatt tíz kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér és a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbara két hete jelentették be közösségi oldalaikon, hogy egy év házasság után elválnak. Olyan híresztelések is napvilágot láttak, melyek szerint a gyönyörű műsorvezető már hetekkel ezelőtt elköltözött a humorista-műsorvezetőtől, és közös műsort sem vezetnek már együtt az M5 csatornán, és nem szeretnének együtt dolgozni. Utóbbit mindketten közleményben cáfolták, azt írták, továbbra is vezetik együtt a Kult30 - az értékes félóra című műsort, hazugság és valótlanság, hogy bármelyikük kérte, ne kelljen a másik féllel együtt dolgoznia. 

Somossy Barbara a Best magazin friss számában azt nyilatkozta, a válást a baráti viszony és a szeretetteljes kapcsolat megőrzésével sikerült közösen levezényelniük. 

- A sport miatt a csalódásokat, a bukásokat is könnyebben veszem: felállok, és megyek tovább előre. Úgy, hogy közben magammal viszem mindazt, amit megtapasztaltam. Nehézségek mindig lesznek, de ha észrevesszük a jó dolgokat, amiből épülhetünk, akkor máris rengeteg újat tanultunk - mondta a hetilapnak. 

nacsa-oliver-somossy-barbara
Fotó: Facebook/M5

Somossy Barbara sportolócsaládba született, édesapja Európa-bajnok, világkupagyőztes vízilabdázó, édesanyja 25-szörös magyar bajnok ritmikus sportgimnasztikázó. Lányuk kicsi korától kezdve több sportágat kipróbált: tíz évig teniszezett és röplabdázott, az igazi szenvedélye azonban a díjugratás lett. Bár hosszú évekig versenysportoló volt, nehéz volt rávennie magát idén, hogy újra intenzíven sportoljon. Az életmódváltás aztán sikerült, a bokszedzéseknek és a futásnak is köszönhetően pár hónap alatt tíz kilót fogyott. 

- Az elmúlt hónapokban tíz kilótól szabadultam meg, de lehet, hogy senki nem vette észre rajtam, ami felugrott rám, mert odafigyeltem az öltözködésemre. Tavaly télen kicsit elszaladt velem a ló, nem igazán figyeltem oda, mit vagy éppen mennyit eszem, ez lett a vége. Nyáron viszont sikerült megálljt parancsolnom - árulta el az MTVA műsorvezetője, aki igyekszik ruháit hazai divattervezőktől választani. 

Király Linda több mint 30 kilót fogyott

Király Linda az elmúlt hét hónapban nem csak 31 kilótól szabadult meg, és még 15-18 kilót szeretne fogyni, de nem görcsösen, hiszen már egyre inkább jól érzi magát a bőrében. Ez az öltözködésén és a fotóin is látszik: ma már sokszor láthatjuk testhez álló, a telt formáit kihangsúlyozó ruhákban, a testtartásáról és az arcáról pedig sugárzik, hogy boldog megváltozott külsejével. 

Ezt is szeretjük