Az ATV két műsorvezetője között 14 év a korkülönbség: már 8 éve tart a szerelmük

Somos András és Gulyás Eszter két éve élnek együtt, az esküvő nincs tervben, de a gyerekvállalás már igen.

somos-andrás-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Somos András 2010 óta dolgozik az ATV-nél: a nézők a Fórum házigazdájaként ismerhetik, illetve Krug Emíliával közösen vezetik az ATV Startot. Párja, Gulyás Eszter is a csatornánál van, ő a Híradó riportere, illetve a Szombati Fórum műsorvezetője. 

Bár ugyanazon a helyen dolgoznak, ez aligha okoz problémát a kapcsolatukban. Nyolc éve élnek a legnagyobb szerelemben és harmóniában.

Somos András és Gulyás Eszter

Szinte alig találkoznak a székházban, mivel nem azonos az időbeosztásuk: míg Gulyás Eszter riporterként napközben sokszor van külső helyszíneken, addig párja reggel ötkor kezd a stúdióban.

- Többnyire csak az ATV aulájában futunk össze, annyi időre, amíg Eszter átadja a bevásárlólistát, amit nekem a vacsorához meg kell vennem, mert általában én korábban indulok haza - ecsetelte a műsorvezető a Meglepetés magazinban.

Úgy, ahogy a közös munkahely, a nagy korkülönbség sem jelent semmiféle nehézséget a számukra. 14 év van köztük Somos András javára, de azt, hogy nem egyidősek, szinte nem is érzékelik.

- Sosem érdekelt Andris kora, mert sokkal fiatalosabb a korosztályánál - fejtette ki a lapnak Gulyás Eszter.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az idén ötvenesztendős tévés sem érzi az évek múlását, mindössze annyiban, hogy a heti három fociedzése során extrán figyel rá, ne szerezzen sérülést. 

Kapcsolatuk első nagy mérföldkövének az összeköltözést tekintik: két évvel ezelőtt vásárolták meg közös lakásukat, addig kétlaki életet éltek, hol egyikük, hol másikuk lakásában aludtak.

A közös jövőről konkrét elképzeléseik vannak. Bár szeretnének összeházasodni, az esküvő egyelőre nincs napirenden, Eszter előbb gyermeket szeretne.

- Úgy képzelem el az esküvőnket, hogy a kisfiunk vagy kislányunk is jelen lesz. Azt is megálmodtam, hogy színes gyerekrajzok díszítik majd az uszályomat.

Nézz képeket Gajdos Tamás lányáról, Vikiről!

Az ATV műsorvezetőjének négy gyermeke született, a legidősebb és a legfiatalabb között 24 év a korkülönbség. Fiatalabbik lányát, Dominikát többször is láthattuk, az önálló felnőttek életét élő Vikit viszont csak ritkán. 

Cover-fotó: YouTube/ATV Magyarország, Instagram/Gulyás Eszter

Ezt is szeretjük