Az ATV két műsorvezetője között 14 év a korkülönbség: már 8 éve tart a szerelmük

Somos András és Gulyás Eszter két éve élnek együtt, az esküvő nincs tervben, de a gyerekvállalás már igen.

Somos András és Gulyás Eszter
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Somos András 2010 óta dolgozik az ATV-nél: a nézők a Fórum házigazdájaként ismerhetik, illetve Krug Emíliával közösen vezetik az ATV Startot. Párja, Gulyás Eszter is a csatornánál van, ő a Híradó riportere, illetve a Szombati Fórum műsorvezetője. 

Bár ugyanazon a helyen dolgoznak, ez aligha okoz problémát a kapcsolatukban. Nyolc éve élnek a legnagyobb szerelemben és harmóniában.

Somos András és Gulyás Eszter

Szinte alig találkoznak a székházban, mivel nem azonos az időbeosztásuk: míg Gulyás Eszter riporterként napközben sokszor van külső helyszíneken, addig párja reggel ötkor kezd a stúdióban.

- Többnyire csak az ATV aulájában futunk össze, annyi időre, amíg Eszter átadja a bevásárlólistát, amit nekem a vacsorához meg kell vennem, mert általában én korábban indulok haza - ecsetelte a műsorvezető a Meglepetés magazinban.

Úgy, ahogy a közös munkahely, a nagy korkülönbség sem jelent semmiféle nehézséget a számukra. 14 év van köztük Somos András javára, de azt, hogy nem egyidősek, szinte nem is érzékelik.

- Sosem érdekelt Andris kora, mert sokkal fiatalosabb a korosztályánál - fejtette ki a lapnak Gulyás Eszter.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az idén ötvenesztendős tévés sem érzi az évek múlását, mindössze annyiban, hogy a heti három fociedzése során extrán figyel rá, ne szerezzen sérülést. 

Kapcsolatuk első nagy mérföldkövének az összeköltözést tekintik: két évvel ezelőtt vásárolták meg közös lakásukat, addig kétlaki életet éltek, hol egyikük, hol másikuk lakásában aludtak.

A közös jövőről konkrét elképzeléseik vannak. Bár szeretnének összeházasodni, az esküvő egyelőre nincs napirenden, Eszter előbb gyermeket szeretne.

- Úgy képzelem el az esküvőnket, hogy a kisfiunk vagy kislányunk is jelen lesz. Azt is megálmodtam, hogy színes gyerekrajzok díszítik majd az uszályomat.

Nézz képeket Gajdos Tamás lányáról, Vikiről!

Az ATV műsorvezetőjének négy gyermeke született, a legidősebb és a legfiatalabb között 24 év a korkülönbség. Fiatalabbik lányát, Dominikát többször is láthattuk, az önálló felnőttek életét élő Vikit viszont csak ritkán. 

Ő Gajdos Tamás ritkán látott lánya: a gyönyörű, szőke Viki már 32 éves

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: YouTube/ATV Magyarország, Instagram/Gulyás Eszter

Ezt is szeretjük