A magyar műsorvezető híradós párjával került karanténba: szabadságról hazaérkezve betegedtek meg

Somos András, az ATV műsorvezetője és párja, aki szintén műsorvezető, karanténba kerültek.

somos-andras-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ATV két műsorvezetője is karanténba került: Somos András az ATV Start és Fórum műsorvezetője még hétfőn, a közösségi oldalán jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal.

A naphire.hu arról számolt be, hogy a tévés párja, aki műsorvezető és riporter a csatornánál, szintén megbetegedett, és karanténba került. 

Somos András és párja karanténban

„Kedveskék! Ahogy Emília jelezte ma reggel szerencsésen megérkeztünk a szabadságról. Tegnap estére belázasodtam. A tesztem pozitív. Így napokkal tolódik az időpont, amikor újra találkozhatunk. Úgy látszik, igaz a hír a legújabb verzióról” - írta Somos András hétfőn a Facebook-oldalán. 

Nemcsak a 49 éves tévés fertőződött meg koronavírussal, hanem párja, a hétvégi Fórum műsorvezetője és a Híradó riportere, Gulyás Eszter is, akivel szombaton este értek haza egy kéthetes, amerikai útról. 

Mivel a tengerentúlon 30 fok volt, de a klímák 18 fokra voltak állítva, eleinte ezt hitték, megfáztak. Somosnak azonban gyanús volt, hogy rögtön felment a láza. A párja beszerzett két tesztet, mindegyiküké pozitív lett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- 38,6 lett a lázam, ami nálam nem nagyon szokott előfordulni. Ha én megfázom, akkor először hőemelkedésem van, és utána megy fel. Most rögtön magas lett - nyilatkozta az oldalnak ATV Start műsorvezetője.

A tünetei ugyanazok, mint a korábbi megbetegedése során: lázas, fáj a feje, de sokkal jobban köhög, mint korábban. A Facebookon megosztotta a vg.hu egy cikkét, amely arról számol be, hogy Észak-Amerikában gyorsan terjed a SARS-CoV-2 vírus XBB.1.5 variánsa, ami az altörzs az eddigi legfertőzőbb változat, olyan mutációval rendelkezik, amellyel megkerülheti az immunrendszert. A felfedezése óta eltelt két és fél hónapban már több európai országban is megjelent.

Nézz képeket Gajdos Tamás lányáról, Vikiről!

Az ATV műsorvezetőjének négy gyermeke született, a legidősebb és a legfiatalabb között 24 év a korkülönbség. Fiatalabbik lányát, Dominikát többször is láthattuk, az önálló felnőttek életét élő Vikit viszont csak ritkán. 

Cover-fotó: Facebook/Somos András

Ezt is szeretjük